УКР РУС

Крумкачи не гратимуть у Вищій лізі Білорусі через борги

26 лютого 2018 Читать на русском

Сумарний борг мінського клубу Крумкачи складає близько 600 тисяч білоруських рублів, через що клубу відмовили у видачі ліцензії на право виступів у Вищій лізі Білорусі.

Футбольний клуб Крумкачи не отримав ліцензію на виступи у Вищій лізі Білорусі через борги на суму у 600 тисяч білоруських рублів. Про це повідомляє офіційний сайт АБФФ.

"Футбольний клуб Крумкачи вже втретє є здобувачем ліцензії АБФФ "Вища ліга". В ході попередніх сезонів АБФФ неодноразово йшла на поступки і всіляко підтримувала молоду команду. На жаль, дані кроки не посприяли розвитку, а навпаки, призвели до погіршення стану справ в клубі.

У нинішньому році ситуація досягла критичної точки. Незважаючи на спроби показати позитивну динаміку погашення заборгованостей в ЗМІ, сумарний борг футбольного клубу складає близько 600 тисяч білоруських рублів.

"На тій стороні воюють екс-вболівальники Шахтаря, на нашому боці – фанати Динамо". Жорстке інтерв’ю Ігоря Суркіса "Профутболу"

До комітету з клубного ліцензування АБФФ досі не надано повний пакет документів, необхідних для отримання ліцензії. Відзначимо, що таке неподання документів та фактично зрив процесу ліцензування є безпрецедентним. У попередні роки подібних порушень не було ні у одного клубу здобувача ліцензії АБФФ "Вища ліга". Як підсумок сьогодні вранці Комітетом було прийнято рішення не брати до розгляду заяву ФК Крумкачи на видачу ліцензії АБФФ "Вища ліга", – йдеться у заяві.

Минулий сезон Крумкачи закінчили на 13 місці з 16.