УКР РУС

"Кротоне" здобув першу перемогу, "Рома" не подужала "Емполі"

30 жовтня 2016 Читать на русском

В 11 турі Серії А по три бали набрали "Лаціо", "Кротоне" та "Мілан".

Аутсайдер "Кротоне", в минулому турі дивом привізши додому з Флоренції нічию, грав проти "К’єво", міцного середняка турнірної таблиці. В першому таймі гол з пенальті за "Кротоне" провів Тротта. Наприкінці протистояння Фальчінеллі остаточно нокаутував "віслюків". Таким чином, "Кротоне" здобуває першу перемогу в чемпіонаті та набирає 5 балів. У наступному турі "Кротоне" зіграє проти "Інтера".

"Мілан", який продовжує погоню за "Ювентусом" та "Ромою", вдома зустрічав скромну "Пескару". Перший тайм закономірно запам’ятався перевагою "червоно-чорних", а Ньянг влучив у стійку. На початку другого тайму Бонавентура ударом з штрафного вивів господарів вперед. Гол Джакомо дарує "Мілану" поки що третє місце у таблиці.

"Рома", попри тотальну перевагу, не здолала "Емполі", що перебуває практично на дні турнірної таблиці. Римські "вовки" втратили чудовий шанс впритул наблизитися до "Ювентуса". В 12 турі "Рома" спробує подужати "Болонью".

"Лаціо" змусив понервувати своїх вболівальників. "Орли" на початку другого тайму забили два м’ячі, але незабаром француз Дефрель скоротив відставання до мінімуму. В результаті перемоги "Лаціо" вже має 21 бал, комфортно перебуваючи в єврокубковій зоні.

Чемпіонат Італії, 11 тур

"Емполі" – "Рома" – 0:0

"Кротоне – "К'єво" – 2:0

Голи: Тротта, 45+1, пен., Фальчінеллі, 90+2

"Лаціо" – "Сассуоло" – 2:1

Голи: Луліч, 50, Іммобіле, 55 – Дефрель, 57

"Мілан" – "Пескара" – 1:0

Голи: Бонавентура, 49