УКР РУС

"Кротоне" в драматичному матчі вирвав перемогу в матчі проти "Пескари"

10 грудня 2016 Читать на русском

В 16 турі Серії А "Кротоне" здобув другу перемогу в сезоні, здолавши "Пескару" – 2:1. Протягом матчу арбітр показав дві червоні картки та призначив два пенальті.

Голами за "Кротоне" відзначилися Палладіно та Феррарі.

Минулого сезону обидві команди грали у Серії В, і обидва протистояння закінчувалися напрочуд результативно.

Напередодні старту 16 туру "дельфіни" плавали на глибині, перебуваючи на 18 місці, а Кротоне посідав 19 сходинку. Нижче, на самісінькому дні, знаходився тільки сицилійський "Палермо".

На 24 хвилині Палладіно реалізував пенальті за гру рукою та вивів господарів вперед. Наприкінці першого тайму арбітр Антоніо Дамато знову призначив пенальті – на цей раз у ворота "Кротоне", але Мемушай з "позначки" голкіпера Кордаца не переграв, не реалізувавши другий подібний стандарт у сезоні (інша невдача спіткала албанця проти "Лаціо"). Тренер "Пескари" Массімо Оддо в гніві кинув додолу свій одяг.

На 73 хвилині на екс-гравця "Лаціо" та "Мілана" очікувало ще одне розчарування: колишній виконавець "Роми" та "Ліверпуля" Альберто Аквілані награв на другу жовту картку. Недовго "піфагорійці" бігали в більшості, адже Капецці теж заробив другу жовту та "привіз" гольовий штрафний. Після розіграшу стандарту відзначився Кампаньяро. "Кротоне" ж відразу відповів другим взяттям воріт. Відзначився тезка засновника легендарного конструктора автомобілів – Феррарі.

Отож, "Кротоне" набирає 9 очок, випереджаючи "Пескару" на один бал.

В 17 турі "Пескара" гратиме з "Болоньєю", а "Кротоне" – проти "Удінезе".

Чемпіонат Італії, 16 тур

"Кротоне" – "Пескара" – 2:1

Голи: Палладіно, 24, пен, Феррарі, 83 – Кампаньяро, 82

Вилучення: Аквілані ("П"), 74, Капецці ("К"), 80

На 43 хвилині Мемушай ("П") не реалізував пенальті (воротар)