УКР РУС

Кропивницькі майстри штрафних ударів, вольова перемога "Олімпіка", курйозний гол Васіна. 6 головних підсумків 21-го туру УПЛ

13 березня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

В 21-му турі УПЛ сталося чимало цікавих подій. "Футбол 24" пропонує згадати найяскравіші моменти другого туру після зимової паузи.

1. Курйоз туру

Гол Дениса Васіна

Гол гравця "Сталі" став настільки неочікуваним, що навіть коментатор матчу не одразу повірив в те, що м’яч опинився у сітці воріт. Васін на фланзі пройшов свого опонента, прокинувши йому м’яч між ногами, але Азацький був перший на м’ячі. Захисник "Чорноморця" вибивав м’яч і влучив у Васіна, той від Дениса залетів за комір Каневцеву. Слід відзначити, що цей гол став переможним у поєдинку.

2. "Камбек" туру

"Олімпік" – "Ворскла" 3:2

Полтавська "Ворскла" зобов’язана була вигравати у "Олімпіка", щоб продовжити боротьбу за потрапляння у шістку найкращих. До 60-ї хвилини підопічним Василя Сачка це вдавалося. Але "Олімпік" показав характер і зумів не тільки відігратися, але і вирвати перемогу.

3. Повернення туру

Олександр Гладкий

Форвард "Карпат" дебютував за львівський клуб після переходу із "Динамо" у минулому турі в матчу проти "Олександрії". В тому матчі Олександр також непогано себе проявив, але у матчі проти "Волині" став головною ударною силою команди Олега Дулуба. Зумів відзначитися голом і віддати гольову передачу на партнера. Востаннє Гладкий забивав в травні 2016-го року ще у футболці "Шахтаря".

4. Сенсація туру

Перемога "Зірки" над київським "Динамо" 2:0

Кропивничани дещо неочікувано переграли київське "Динамо". Захист киян нічого не міг зробити з настирним форвардом Адерінсолою Есеолою. Два зароблених штрафних удари нападником "Зірки" його партнери зуміли конвертувати у два забиті м’ячі.

5. Ювіляр туру

Тарас Степаненко, Денис Васін

Півзахисник донецького "Шахтаря" і національної збірної України Тарас Степаненко в матчі проти "Зірки" зіграв свій 200-й матч в рамках чемпіонату України.

Футболіст "Сталі" Денис Васін досягнув позначки в 100 поєдинків в УПЛ.

6. Матч туру

"Зоря" – "Шахтар" – 1:2

Не відзначити матч луганської "Зорі" і донецького "Шахтаря" просто неможливо. Та боротьба і ті швидкості, які запропонували команди на полі, за відчуттями повернули у часи розквіту української першості. "Шахтар" зумів дотиснути свого опонента і вирвати перемогу під кінець матчу, але "Зоря" показала футбол дуже високого рівня і не відсиджувалась в обороні. Підопічні Юрія Вернидуба і Паулу Фонсеки подарували справжнє свято харківським вболівальникам.

Ювіляр Пятов, рятівник Бєсєдін і майстер штрафних ударів Гречишкін. 6 головних підсумків 20-го туру УПЛ

, а також у Viber