УКР РУС

Кривцов: Сподіваюсь, на стадіоні "Металіст" скоро заграє гімн Ліги чемпіонів

16 листопада 2016 Читать на русском

Захисник "Шахтаря" і збірної України Сергій Кривцов підбив підсумки матчу проти Сербії та висловив сподівання на повернення Ліги чемпіонів на стадіон "Металіст".

"Дуже дякую всім вболівальникам за підтримку, ми її добре відчували. Дякую всім, хто прийшов у цю морозну погоду на стадіон і тим, хто вболівали перед телевізорами. Ми намагалась порадувати фанатів гарною грою і перемогти.

Проти Сербії отримали шанс зіграти футболісти, які мали небагато ігрового часу раніше, були дебютанти. Однак тренерський штаб вірить у всіх гравців, у нас немає зараз чіткого поділу на основний і другий склад.

Звісно, дуже шкода, що такі клуби як "Металіст" і "Металург" З зникають через важку ситуацію в країні. Будемо сподіватись на краще і, можливо, в найближчому майбутньому гімн Ліги чемпіонів знов пролунає на стадіоні "Металіст".

Матч "Шахтар" – "Карпати" відбудеться у Харкові

Сподіваюсь, що на матчі з "Карпатами" у Харкові прийде багато людей підтримати "Шахтар". Грати матчі єврокубків у Харкові? У мене є бажання грати у всіх містах України. Наприклад, коли ми грали у Черкасах, то завжди приходив повний стадіон. Звісно, приємніше грати в Черкасах з заповненими трибунами, ніж у Львові з порожніми.

Ми провели хороший відрізок у відборі до ЧС-2018. Десь нам не пощастило, не взяли максимум очок. Однак закінчили рік добре: перемогли у двох останніх матчах і не пропустили голів. Будемо боротися за вихід на ЧС-2018", – сказав Кривцов.

Збірна України обіграла Сербію в Харкові. Відео голів і огляд матчу. Бєсєдін дебютував за збірну України у рідному місті. Андрій Шевченко залишився задоволений грою команди та успішним завершенням 2016 року. Руслан Ротань вважає, що в Харкові можна проводити матчі відбору до ЧС-2018. Україна – Сербія: Поле для експериментів. Перші висновки з матчу.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях