УКР РУС

Кривцов: Шахтар не займатиметься провокаціями, будемо доводити свою перевагу над Зорею на полі

5 жовтня 2018 Читать на русском

Захисник Шахтаря Сергій Кривцов зазначив, що команду чекає принципова гра з Зорею, та підкреслив, що свою силу команди мають доводити в чесній боротьбі на футбольному полі.

"Ще є невелика втома після матчу з Ліоном. Але вчора було легке у фізичному плані тренування, і сьогодні, думаю, що не сильно будуть нас навантажувати. Маємо ще два дні для відновлення.

Гра з Ліоном? Може, тоді і ми десь фізично підсіли, до того ж Ліон пішов вперед, можна сказати, ва-банк. Депай вийшов і підсилив їхню гру.

Стало відомо, коли відбудеться матч між Шахтарем та Динамо у рамках 14 туру УПЛ

Матвієнко? Він зіграв дві останні гри на хорошому рівні, враховуючи, що це нова для нього позиція.

Відсутність у матчі з Зорею Ракицького? У нас є ким його замінити, хоча, звичайно, він дуже важливий гравець, зокрема, у нашій тактичній схемі. Але я думаю, що у нас не буде проблем саме з початком атак.

Із Зорею, як завжди, буде принциповий матч. Думаю, що гра буде як для нас, так і для них важкою. Можливі провокації та зайві емоції? Ми, зі свого боку, не будемо займатися якимись провокаціями, підкилимними іграми, якщо можна так сказати, на футбольному полі, і будемо доводити в межах правил своє перевагу", – сказав він журналістам під час відкритого тренування Шахтаря у п'ятницю.

Нагадаємо, центральний поєдинок 11-го туру УПЛ Шахтар – Зоря відбудеться 7 жовтня, початок о 17:00.

Шахтар дарує життя Ліону, Реал сумує за Роналду, Ліверпуль грається з вогнем: головні висновки 2-го туру Ліги чемпіонів