УКР РУС

Кривцов: Шахтар більше втратив у матчі з Ліоном

3 жовтня 2018 Читать на русском

Захисник Шахтаря Сергій Кривцов визнав, що Шахтар втратив перемогу над Ліоном через свої помилки, та вважає, що в цій групі немає фаворитів.

"Вважаю, що ми сьогодні більше втратили два очки, ніж заробили. В принципі, програли через свої помилки. Низько сіли, дали простір супернику, і через це пропустили.

Чим пояснити цей провал в середині другого тайму? Забили другий гол, мали можливість зразу забити третій. Можливо, трохи розслабилися, подумали, що вже взяли цю гру, але сьогодні нас поставили на місце.

Мораєс: Після гри з Ліоном залишився неприємний післясмак

Так, Ліон теж зробив тактичні зміни. Знову ж таки, якби ми зіграли більш сконцентровано, більш згуртовано та надійно, то і не пропустили б тоді.

Звичайно, настрій не найкращий. Ми вигравали 2:0, і гра нам вдавалася, але в підсумку лише нічия. Зараз у нас два очки, попереду ще чотири гри, сподіваюся, що будемо там набирати очки.

Ліон – Шахтар– 2:2 – відео голів та огляд матчу

Як вплинув на гру вихід Депая? Так, він гравець високого рівня, який може і притримати м'яч, і віддати. Він нам сьогодні ускладнив завдання.

Гол Дембеле? Була хороша передача, це рівень футболіста, майстерність і того, хто віддавав, і те, як відкрився Дембеле. Десь ми втратили гравця, і все так склалося у невдалий для нас бік.

Я не думаю, що Манчестер Сіті фаворит групи. Ліон їх обіграв на виїзді, сьогодні у нас з ними була цікава гра. Я думаю, що всі чотири команди гідні в нашій групі.

Ліон – Шахтар: трилер у матчі ЛЧ і нічия як поразка, клоунада в захисті, заявка Мораєса на збірну

Як треба зіграти з Манчестер Сіті? Ми будемо намагатися заробити в цих матчах максимум. Всі прекрасно розуміють, що таке Манчестер Сіті, але ми теж не подарунок. Також багато буде залежати від матчів Ліона та Хоффенхайма.

Матвієнко? Він чудово зіграв на новій для себе позиції. Ліга чемпіонів, до того ж, це зовсім інший рівень.

Порожні трибуни? Це був мінус як для нас, так і для Ліона. Грати при порожніх трибунах дискомфортно, це ніби товариський матч. Звичайно, приємніше грати з вболівальниками, як на виїзді, так і вдома. Так, можливо Ліону було б легше, але це все одно дає якійсь заряд енергії обом командам", – сказав Кривцов журналістам після матчу в Ліоні.