УКР РУС

Кривцов: Про одужання наразі говорити зарано

5 жовтня 2017 Читать на русском

Захисник збірної України Сергій Кривцов розповів про відновлення після травми й поділився очікуваннями під прийдешнього матчу збірної України проти Косова.

"Зараз виконуємо низку процедур і вправ, що дозволяють м’язам ноги не так сильно атрофуватися. Коліно згинати до повного відновлення заборонено, можна погіршити ситуацію, тоді без оперативного втручання проблему не вирішити. Звісно, незручно ходити з лонгетом, та я вже звик.

Коли зможу розпочати тренування? Уже три тижні минуло відтоді як я травмувався. Зробили контрольний знімок, є покращення, але про одужання говорити наразі зарано. Слід працювати над прокачкою м’язів. Сподіваюся, за кілька тижнів зніму лонгет і можна буде потроху повертатися до занять на полі. Прикро, що зазнав ушкодження напередодні Ліги чемпіонів, – хотів допомогти Шахтарю у важливих іграх. Однак це футбол, травми трапляються, необхідно пережити цей момент.

Матч України проти Косова? Чекаю лише перемоги! Вважаю, нашій команді до снаги вийти на чемпіонат світу. Головне – виграти в Косова та підійти у всеозброєнні до поєдинку з хорватами. Гадаю, центральний матч цього відбіркового циклу відбудеться в Києві 9-го жовтня.

Дуже зрадів, що Марлос прийняв українське громадянство, отримав виклик до збірної. Я давно вважаю його напівукраїнцем, напівбразильцем. Переконаний, Марлос даватиме користь Україні й на полі доведе всім критикам і скептикам, що вони глибоко помилялись", — цитує Кривцова офіційний сайт Шахтаря.

Спритність Рашіци, стандарти Беріші та голови гренадерів: хто з косоварів може створити проблеми збірній України

Матч Косово — Україна відбудеться завтра, 6-го жовтня, в албанському Шкодері. Час початку гри — 21:45. Хорватію наша збірна прийме в Києві 9-го жовтня.