УКР РУС

Кривцов: Ми вгадали тактику, яку використовувала "Брага"

8 грудня 2016 Читать на русском

Захисник "Шахтаря" Сергій Кривцов прокоментував перемогу своєї команди над "Брагою".

"Бразі" потрібна була перемога, тому матч видався важким для обох команд. Суперник намагався пресингувати нас на нашій половині поля, проте дався взнаки вищий рівень майстерності футболістів "Шахтаря". Також ми вгадали тактику, яку використовували португальці. Паулу Фонсека сказав напередодні поєдинку, що ми маємо унікальну нагоду завершити груповий турнір зі стовідсотковим результатом. І ми налаштовувались здобути виключно перемогу.

Стосовно складу: хлопці, які вийшли сьогодні на поле, показали, що готові грати в такій команді, як "Шахтар". Мені вдалося відзначитись двічі – це вже третій дубль у моїй кар’єрі. Раніше стріляв дуплетом, коли виступав за юнацьку збірну. Тому у мене свято. Втім, без гарних подач партнерів нічого б не вийшло. А на тренуваннях ми регулярно відпрацьовуємо стандарт, і зараз деякі наші напрацювання дали користь", – сказав Кривцов.

Фонсека: Надіюся, що "Шахтар" вийде у фінал Ліги Європи та переможе

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу