УКР РУС

Кривцов: Динамо змінилося і злегка здивувало Шахтар

16 липня 2017 Читать на русском

Захисник Шахтаря Сергій Кривцов поділився думкою про перемогу над Динамо (2:0) в матчі за Суперкубок України-2017.

Суперкубок України 2017
завершено
-

"Динамо дещо змінилося за міжсезоння. Вони почали грати більш компактно, десь додалося строгості і дисципліни. Це команда з хорошими гравцями і з ними складно грати.

У Динамо тепер і інша тактика. Ми здогадувалися, як вони будуть грати, але були речі, які нас злегка здивували. Зокрема, те, як вони сідали на свою половину поля і активно пресингували нас, коли ми володіли м'ячем. Слава богу, ми впоралися з цим.

Поведінка вболівальників? Люди переповнені емоціями, плюс уболівальників Динамо до всього цього дуже засмутив другий пропущений гол. Ми якраз забили м'яч в ті ворота, за якими знаходився сектор з ультрас Динамо. Це теж зіграло свою роль в тому, що вони почали кидати в нас піротехніку.

Протистояння з Мбокані? Фактурний форвард, з ним важко боротися. Намагалися якось контролювати його дії, але боротися на другому поверсі з ним дійсно непросто. Але ми впоралися", – сказав Кривцов після матчу порталу Terrikon.

Нагадаємо, Шахтар впевнено переміг Динамо у Суперкубку України-2017, хоча догравав у меншості. Головний тренер донеччан Пауло Фонсека вважає, що Динамо стало іншим. Наставник киян Олександр Хацкевич прокоментував поразку від Шахтаря. Дивіться відео голів і огляд матчу Шахтар – Динамо.

Шахтар – Динамо. Обороні Хацкевича – двійка. Головні підсумки Суперкубка України-2017