УКР РУС

Кривошеєнко: Знову хочемо в Європу

9 січня 2012 Читать на русском

Півзахисник "Ворскли" Іван Кривошеєнко розповів про те, як проходила відпустка та про плани на майбутнє.

- Іване, перш за все про відпочинок. Чи вдалося повною мірою відпочити, де і як святкували новорічні дні?

- Новий рік я зустрічав у рідному місті Прилуки. Різдво ж святкували вдома у мого друга по життю і кума Олександра Романчука в Києві. На моря і в теплі краї ми не їздили, оскільки очікуємо поповнення в родині, і нам потрібно було приділити час на те, щоб зустрічатися з докторами, обстежитися.

- Команда пізно йшла у відпустку, та ще й після такої непростої гри в Гановері. Чи був час подумати перед святами, що за досягнення вдалося тренерському штабу Миколи Павлова і його футболістам створити в минулому році?

- Зараз вже було трохи часу, щоб подумати. Для цього, напевно, відпустка і потрібен, щоб трохи відпочити один від одного, осмислити, що було зроблено так, що потрібно ще вдосконалювати. В цілому безперечно команда провела хороший рік, але досконалості немає межі, і потрібно намагатися виступати ще краще, прагнути до чогось нового.

- Який із європейських матчів могли б виділити?

- Напевно, домашню гру з Динамо Бухарест, де нам вдалося перемогти, а мені пощастило забити гол. У наступному матчі ми перемогли, і пройшли в груповий етап Ліги Європи. Це на даний момент найбільш пам'ятний для мене епізод.

- Чи встигли захворіти єврокубками?

- Я раніше грав в єврокубках з маріупольською командою, але тільки на стадії кваліфікації. Це зовсім не те. А коли ти виходиш на поле вже в груповому турнірі, розумієш, наскільки це інший рівень. Це і переповнені трибуни, і атмосфера, не порівнянна, мабуть, ні з чим. Хочеться знову повернутися до Європи.

- Що хочете побажати у новому році команді?

- Хочеться показати ще кращі результати. Кінцівку ми трохи провалили, а зараз саме час проявити себе з кращого боку, і виступати більш стабільно, намагаючись перемагати в кожній грі. Цього і бажаю команді та тренерам. Уболівальників також вітаю з Новим роком та Різдвом. Підтримуйте команду, а ми будемо намагатися відповідати вам хорошою грою.