УКР РУС

Кривенцов: В "Іллічівці" залишились два голкіпери і два польові гравці

24 червня 2015 Читать на русском

Новий наставник "Іллічівця" Валерій Кривенцов розповів про стан справ у маріупольському клубі і підготовку до нового сезону.

"З основи у нас залишилося два голкіпери і два польових гравці. Плюс ще два орендованих виконавці, контракти яких розраховані до кінця року. Тож будемо будувати в Маріуполі нову команду. Часу катастрофічно не вистачає.

Збираємося ми вже сьогодні, але, на жаль, поки не всі хлопці, з якими була попередня домовленість, приїхали. Хотілося б, щоб були всі, бо перший тиждень збору дуже важливий - на ній закладається фундамент фізичної підготовки.

"Іллічівець" готуватиметься до сезону в Маріуполі. До 4-5 липня будемо займатися на клубній базі. Після цього плануємо виїхати на товариський турнір в межах України.

Підсилення із моїх колишніх підопічних з "Шахтаря" U-19? Це питання зараз знаходиться в стадії обговорення. Звичайно, ми розглядаємо такі варіанти. Але як буде насправді - час покаже. Поки потрібно зрозуміти, хто є в наявності, хто приїхав, а потім вже хлопці будуть доїжджати.

Для мене найголовніше, щоб команда перемагала в кожному матчі і при цьому демонструвала якісну гру. У той же час потрібно розуміти, що в Маріуполі зараз, по суті, немає команди, і сподіватися, що через місяць станеться диво, напевно, було б нерозумно.

Але я знав, на що йшов, тому постараюся за короткий проміжок часу щось зробити, щоб до старту у Першій лізі "Іллічівець" постав боєздатним колективом", - сказав Кривенцов.