УКР РУС

Кривенцов: Ахметов сказав, що хлопці молодці

14 квітня 2015 Читать на русском

Наставник "Шахтаря" U-19 Валерій Кривенцов поспілкувався із клубною прес-службою після поразки "гірників" у фіналі Юнацької ліги УЄФА.

"Як команда пережила поразку? Багато хлопців дуже сильно засмутилися, хтось навіть плакав. Але це справжні чоловічі сльози, які я розумію. Тренеру дуже важко в такій ситуації знайти і сказати якісь потрібні слова. У роздягальні я подякував хлопцям в цілому за турнір. Сказав, що ми як команда у всіх іграх виглядали дуже гідно. Працювали, підтримували один одного, що й вивело нас на такий рівень. Дійти до фіналу в Юнацькій лізі УЄФА, скажу, здатні тільки сильні духом і характером.

Я вже говорив, що "Челсі", і це було видно, сильніше за нас, могутніше індивідуально. Якщо враховувати командну швидкість, то в англійців вона вища. А такій швидкісній команді складно щось протиставити. Так, у першому таймі на правому фланзі нашої атаки, де діяв Денис Арендарук, постійно тікав від їх 5-го номера, були моменти, він забив... Але, напевно, в перерві тренер "Челсі" підказав їм, як потрібно діяти, - і цю зону вони закрили: один з центральних захисників зміщувався і страхував", - каже Валерій Кривенцов.

"Чи була у нас розмова з Рінатом Ахметовим після поєдинку? Так, він подзвонив, подякував за гру, підтримав. Сказав, що хлопці молодці, що ми прославляємо наш край, наш футбольний клуб. Попросив, щоб я від його імені подякував команді за вдалий виступ. Нехай у фіналі не перемогли, але все одно не здалися, грали до кінця, шукали свої моменти і заслужили другий гол своєю завзятістю, наполегливістю. Президент сказав дуже хороші слова. Потім подзвонив Даріо Срна, теж дуже тепло говорив. Було приємно", - додав коуч "гірників".