УКР РУС

Кривенко: Саме у Львові треба проводити всі вирішальні матчі збірної України

12 листопада 2017 Читать на русском

Експерт і агент ФІФА Ігор Кривенко прокоментував перемогу збірної України у товариському матчі проти Словаччини.

Товариські матчі
завершено
-

"Враження від матчу позитивні. Найголовніше – це, звичайно, переповнені трибуни стадіону у Львові та його магія на результати збірної України. Впевнений, що саме у Львові треба проводити всі вирішальні матчі нашої збірної. Звичайний, здавалося, товариський матч, нехай і з незручним суперником, але навіть програючи, збірна, гнана трибунами, зуміла переламати хід гри. І тут згадується, як в плей-офф ми теж вперше пройшли у Львові і теж з незручною Словенією.

А стосовно гри, то відзначу, що на своєму рівні зіграли лідери збірної – Коноплянка і Ярмоленко, тягнули за собою команду, Марлос поступово знаходить своє місце, хоча іноді перетримував м'яч.

Щодо дебютантів, то, звичайно, Коломоєць під час гри зробив вагомий внесок, щоб залишитися в обоймі національної команди. Нехай не забив, але заробив багато штрафних для команди, багато боровся зі словацькими гренадерами, добре пресингував, багато пересувався, словом йому "зараховано".

Решту дебютантів поки складно оцінювати через те, що вони мало зіграли.

Радує, що вперше збірна, пропустивши першою, зуміла переламати хід боротьби і здобула вольову перемогу", – цитує Кривенка 1927.kiev.ua.

Нагадаємо, що Україна в товариському матчі перемогла Словаччину на “Арені Львів” (2:1). Андрій Шевченко прокоментував перемогу своєї команди, Ян Козак також поділився емоціями після гри. Дивіться відео голів та огляд матчу.

Україна – Словаччина: найкращі миттєвості матчу