УКР РУС

Кривдники "Дніпра" проти "Динамо". 20 тур УПЛ. Анонс матчів четверга

24 квітня 2014 Читать на русском

У центральному поєдинку туру київське "Динамо" завітає в гості до одеського "Чорноморця".

"Іллічівець" - "Ворскла"

15:00. Маріуполь, стадіон "Іллічівець". Телетрансляція на каналі "Футбол 2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Микола Павлов зіграє проти своєї колишньої команди. Цікаво, що “Іллічівець” та “Ворсклу” у турнірній таблиці розділяє лише три очки, відтак гра обіцяє бути напруженою з точки зору принциповості та протистояння Сачко — Павлов.

У минулому турі суперники по різному зіграли свої матчі. “Іллічівець” здобув перемогу над “Волинню”, а “Ворскла” поступилася київському “Динамо”.

Серйозних кадрових проблем у суперників немає. Але у складі “Ворскли” є кілька дискваліфікованих гравців, які сьогодні не зможуть допомогти полтавцям.

Дискваліфіковані: Артем Громов, Денис Дедечко (обидва – "Ворскла")

Статистика матчів між суперниками:
Всього – тридцять один: +17 =3 -11

"Говерла" - "Дніпро"

17:00. Ужгород, стадіон "Авангард". Телетрансляція на каналі "Футбол 2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Дніпропетровський “Дніпро”, який на шляху до золотих медалей у минулому турі програв “Чорноморцю”, зустрінеться із ужгородською “Говерлою”. Саме підопічні Хуанде Рамоса є фаворитами протистояння, відтак для господарів поля навіть нічия буде позитивним результатом.

На боці “дніпрян” навіть стадіон, адже газон “Авангарду” перебуває у кращому стані, ніж на “Дніпро Арені”, що лише на руку швидким та технічним виконавцям “біло-синіх”.

Зазначимо, що до поєдинку буде прикуто дуже багато уваги, адже у разі негативного результату, “Дніпро” фактично втратить шанси на боротьбу за чемпіонство.

Дискваліфікований: Євгеній Чеберячко ("Дніпро")

Статистика матчів між суперниками:
Всього – тринадцять: +1 =4 -8;

"Волинь" - "Металіст"

19:30. Волинь, стадіон "Авангард". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Луцькій “Волині” бракує Віталія Кварцяного на тренерській лаві.

Останній поєдинок лучани програли луганській “Зорі”, відтак сьогодні спробують порадувати своїх вболівальників у матчі із ще сильнішим суперником — харківським “Металістом”. Цікаво, що харків'яни, незважаючи на проблеми у середині команди, продовжують демонструвати цікавий та видовищний футбол.

Підопічні Рахаєва у минулому турі розгромили “Металург” та підходять до сьогоднішнього матчу з хорошим настроєм. У складі бронзових призерів УПЛ хочеться відзначити Володимира Гуменюка, який зараз перебуває у прекрасній формі та готовий забивати чергові голи.

Дискваліфікований: Ян Масло ("Волинь")

Статистика матчів між суперниками:
Всього – дев’ятнадцять: +6 =2 -11;

"Чорноморець" - "Динамо"

19:30. Одеса, стадіон "Чорноморець". Телетрансляція на каналі "Футбол 2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Замикатиме програму 20 туру чемпіонату України матч “Чорноморець” - “Динамо”. Бій принципових суперників матиме досить серйозні наслідки у боротьбі за підсумкові місця у чемпіонаті. “Моряки” та кияни мають конкретні турнірні завдання, відтак намагатимуться відстояти свої інтереси на футбольному полі.

Для Сергія Реброва цей матч також важливий, адже у разі перемоги він зміцнить свій авторитет серед гравців та виправдає довіру Ігоря Суркіса.

Щодо одеситів, то підопічні Григорчука після перемоги над “Дніпром” продовжують боротися із “Металістом” за 4 сходинку.

Приємно, що суперники підходять до цього матчу без дискваліфікованих гравців. Але у складі киян є багато виконавців, які перебувають за крок від лави штрафників. Це Домагой Віда, Олег Гусєв, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш та Андрій Ярмоленко, які мають по три жовті картки.

Зможе Сергій Ребров розраховувати на Лукмана Аруну, який пропустив минулий матч через сімейні обставини. Але поки що доведеться обійтися без Хачеріді, який продовжує відновлюватися.

Спрогнозувати результат матчу важко. “Чорноморець”, хоч і поступається супернику у підборі виконавців, за якістю гри нічим не гірший за “Динамо”. Відтак від цього протистояння можна чекати чого завгодно.

Статистика матчів між суперниками:
Всього – тридцять п’ять: +4 =5 -26;

Юрій Шутка, Футбол 24