УКР РУС

"Кривбас" - "Ворскла". Анонс

12 серпня 2011 Читать на русском

Матч за шість очок.

6 тур. 12.08.2011. 19.00. Кривий Ріг, стадіон "Металург". Пряма трансляція на каналі "2+2", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

6 тур української Прем’єр-ліги розпочнеться матчем у Кривому Розі, між сусідами по турнірній таблиці: місцевим "Кривбасом" та полтавською "Ворсклою". Якби ця зустріч відбулася декілька місяців назад, то фаворитами поєдинку однозначно були б підопічні Миколи Павлова. Однак зараз ситуація склалася дещо по-іншому. У цьому матчі шанси на перемогу є рівними. Один із аутсайдерів минулого чемпіонату, після 5 туру знаходиться на шостій позиції у внутрішній першості, і матч за матчем створює проблеми для своїх суперників. Тому спрогнозувати, бодай приблизно, результат матчу у такому протистоянні дуже важко.

"Кривбас" своєю грою на полі доводить, що не збирається цього року боротися за виживання у елітному дивізіоні. Останній матч з "Шахтарем" лише зайвий раз це підтвердив. Підопічні Юрія Максимова гідно протистояли чемпіонам країни, але все ж поступилися. Звичайно, що на результат матчу вплинув непризначений "пенальті" у ворота "гірників", але "Кривбас" і без цього багато атакував та створював небезпечні моменти біля воріт Рибки. Цього тижня криворізький клуб підсилився перспективним нападником львівських "Карпат" Юрієм Габовдою, який має допомогти підопічним Юрія Максимова здобувати нові перемоги.

Полтавчани ж звикають до нового режиму, адже тепер крім чемпіонату України, підопічні Миколи Павлова виступають й у Лізі Європи. Такий футбольний графік дещо виснажує гравців, і зважаючи на те, що немає можливості виставити рівноцінний другий склад, "Ворскла" починає програвати у чемпіонаті України.

Так трапилося у матчі минулого туру, де підопічні Миколи Павлова програли київському "Арсеналу". "Каноніри" змогли забити два сухих м’ячі у ворота Долганського і привезти із Полтави три очки. Ще й заставили полтавчан заробити дві червоні картки, які тепер не дозволять Курилову і Безусу зіграти у сьогоднішньому поєдинку.

Зважаючи на те, що обидві команди програли свої попередні матчі, гра обіцяє бути напруженою, адже ніхто не захоче знову покидати поле ні з чим, особливо це стосується "Кривбасу", який грає на своєму полі перед рідними вболівальниками.

Команди зустрічалися між собою 30 разів. На даний момент ситуація стабільно збалансована: по 10 перемог і 10 нічийних результатів.

Травмовані: Даниловський, Самодін, Мотуз (Кривбас)

Дискваліфіковані: Курилов, Безус (Ворскла)

Прогноз: 1:1