УКР РУС

"Кривбас" - "Чорноморець". Анонс

31 липня 2011 Читать на русском

Шанс для криворіжців закріпитись уверху таблиці.

4 тур. 31.07.2011. 17.30. Кривий Ріг, стадіон "Металург". Пряма трансляція на телеканалі "2+2", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Мало хто звертає увагу на турнірну таблицю в стартових турах. Але минулі сезони показали, що команди, які добре починають першість, потім фінішують в "голові" турнірки. Прикладом може стати навіть та ж полтавська "Ворскла", яка непогано провела стартовий відрізок минулого чемпіонату і хоч по ходу першості дещо здала, та в підсумку змогла здобути путівку в Лігу Європи. Цього року трохи дивує "Кривбас", який після трьох турів знаходиться на четвертій сходинці і має всі шанси на те, щоб закріпити за собою це місце, а можливо навіть і покращити становище.

Річ в тім, що в Кривий Ріг прибуває одеський "Чорноморець". Фахівці та вболівальники сходяться на думці, що одесити наразі показують найгірший футбол серед усіх, особливо це стосується лінії захисту команди, що яскраво продемонстрував в третьому турі "Арсенал". Роман Григорчук розуміє, що це вже не перша ліга і тут швидкість думки інша, та й судді допомагати не будуть. Але як з підручного йому матеріалу зробити боєздатний колектив - уявити складно.

Врятувати одеситів може одна неприємна традиція "Кривбасу", який частенько дарує вдома на "рівному місці" суперникам очки. До того ж, можливо є певний психологічний бар'єр в команди з Південної Пальміри, яка відчуває відповідальність перед рідною публікою і через це так провального грає вдома. Бо ж в матчі з "Карпатами", у Львові, "моряки" проявили себе добре, особливо в атакувальних діях, чому б не розкріпоститись одеситам в Кривому Розі і не показати свої найкращі якості? Врахувавши ще й те, що саме "криві" у сезоні 2009/2010 "виставили" одеситів з Прем'єр-ліги. От вам і мотивація.

Дискваліфікованих немає.
Травмовані: Даниловський, Іващенко - Бабич, Зубейко.

Останні чотири матчі в Прем'єр-лізі завершувались перемогами "Чорноморця". В цілому ж, з 15-ти матчів між цими суперниками в Кривому Розі, найбільше - сім - закінчувались внічию.

Прогноз: 2:0