УКР РУС

"Треба переглянути свою гру і ставлення до справи": Зінченко не стримував емоцій після поразки від Австрії на Євро-2020

21 червня 2021 Читать на русском

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко поділився враженнями від поєдинку 3-го туру групового етапу Євро-2020 проти Австрії.

"Описати те, що зараз відбувається у мене всередині – дуже непросто. Велике розчарування. Я особисто відчуваю відповідальність за результат. Ми повинні були грати набагато краще. Перший тайм – це неприйнятно. Ми повинні проаналізувати свої помилки, свою гру.

Україна – Австрія – 0:1 – відео гола і огляд матчу

Можна багато говорити про якісь фізичні кондиції, але без менталітету переможця на таких турнірах важко. Ми повинні вигравати дуелі на кожній ділянці поля. Бажання повинно бути позамежне. Цього, на жаль, в першому таймі не було. У другому таймі, звичайно, ми віддали всі сили, але Австрія не дала нічого створити.

Було багато браку, питань немає, критику ми заслужили. У нас була виграшна позиція до гри, нам вистачало і нічиєї, але ми не грали на цей результат. Ми віддавали всі сили, щоб перемогти. Це буде для нас безцінним досвідом. На жаль, це входить в якусь звичку. Хочеться вже витягувати з цього досвіду якийсь результат.

Прийшло стільки вболівальників, практично весь стадіон гнав нас вперед, але ми не досягнули результату. Особисто мені дуже соромно. Шанс пройти в плей-офф через 3-е місце мінімальний, але він є. Будемо сподіватися. Але нам потрібно переглянути свою гру і своє ставлення до справи. Так грати не можна", – зазначив Зінченко у коментарі телеканалу Футбол.

Зауважимо, збірна України мінімально програла Австрії (0:1), але все ще зберігає шанси на продовження участі на Євро-2020 як одна з чотирьох найкращих команд, які посіли третє місце у своїй групі. В активі команди Шевченка 3 очки, а різниця м'ячів – 4:5.

Україна програла Австрії, але зберегла теоретичні шанси на вихід в 1/8 Євро-2020 – команді Шевченка потрібне диво