УКР РУС

Крістал Пелас сенсаційно переміг Челсі, Манчестер Сіті розтрощив Сток Сіті

14 жовтня 2017 Читать на русском

В рамках 8 туру АПЛ Крістал Пелас сенсаційно переміг Челсі, Манчестер Сіті розтрощив Сток Сіті, Тоттенхем мінімально обіграв Борнмут, Суонсі впевнено переграв Хаддерсфілд, а Вест Хем в меншості впустив перемогу в матчі з Бернлі.

Тоттенхем мінімально обіграв Борнмут. Шпори володіли ініціативою в першому таймі, але саме Борнмут мав найнебезпечніший момент. А от у другому таймі Еріксен забив швидкий гол, який і приніс перемогу лондонцям.

Крістал Пелас сенсаційно здобув першу перемогу в матчі проти Челсі. На 11 хвилині після флангової передачі Кабай пробивав по воротах, але влучив у Аспілікуету, від якого й залетів м'яч у ворота. За 7 хвилин Бакайоко головою замкнув подачу Фабрегаса з кутового. Однак Заха наприкінці тайму після передачі Сахо увірвався до штрафної та пробив у дальній кут. В другому таймі Челсі намагався відігратись, однак Крістал Пелас зумів відстояти перемогу в матчі з чинним чемпіоном.

Суонсі впевнено обіграв Хаддерсфілд. Перший тайм пройшов за рівної боротьби, однак наприкінці Суонсі зумів відкрити рахунок в матчі завдяки голу Абрахама. А на початку другого тайму Таммі оформив дубль і встановив остаточний рахунок в матчі.

Манчестер Сіті каменя на камені не залишив від Сток Сіті. Погром розпочав Габріель Жезус, а за 2 хвилини Стерлінг оформив впевнену перевагу для містян. На 27 хвилині Сільва зробив перевагу манчестерців розгромною, а під кінець тайму Діуф один м'яч відквитав. Другий тайм розпочався з автоголу Вокера і здавалось, що Сток Сіті може спробувати відібрати очки в команди Гвардіоли. Однак з 55 по 62 хвилини Ман Сіті забив тричі, зусиллями Жезуса, Фернандінью та Сане, знищивши усі надії Стока на хоча б нічию. Вийшовший на заміну Бернарду Сілва встановив остаточний рахунок матчу.

Вест Хем не зумів втримати перемогу в матчі проти Бернлі. На 19 хвилині після виносу Харта, Антоніо вдало обіграв воротаря і забив уже в порожні ворота. Однак молотобійців підвів Енді Керрол, який за 2 хвилини отримав 2 жовті. Лондонці справлялись з атаками Бернлі аж до 85 хвилини, коли Вуд після передачі Гудмундсона зумів принести для своєї команди 1 очко.

Таким чином, Манчестер Сіті здобув 22 очки і очолив турнірну таблицю, Тоттенхем відірвався від Челсі і займає третю сходинку. Суонсі завдяки перемозі піднявся на 14 місце і наздогнав Сток Сіті, Крістал Пелас залишається на останньому місці і наблизився до Борнмута. А Бернлі зрівнявся за очками з Ліверпулем.

Чемпіонат Англії 2017/18, 8 тур

Тоттенхем – Борнмут – 1:0

Гол: Еріксен, 47

Крістал Пелас – Челсі – 2:1

Голи: Аспілікуета, 11 (аг), Заха, 45 – Бакайоко, 18

Суонсі – Хаддерсфілд – 2:0

Голи: Абрахам, 42, 48

Манчестер Сіті – Сток Сіті – 7:2

Голи: Жезус, 17, 55, Стерлінг, 19, Д.Сільва, 27, Фернандінью, 60, Сане, 62, Б. Сілва – Діуф, 44, Вокер, 47 (аг)

Бернлі – Вест Хем – 1:1

Голи: Вуд, 85 – Антоніо, 19

Вилучення: Керрол, 27