УКР РУС

"Крістал Пелас" і "Евертон" розписали суху нічию

13 квітня 2016 Читать на русском

В поєдинку 35-го туру англійської Прем'єр-ліги "Крістал Пелас" і "Евертон" не змогли визначити переможця.

В середу 13 квітня відбувся матч в рамках 25-го туру англійської Прем'єр-ліги. "Крістал Пелас" вдома приймав "Евертон".

Більш активно поєдинок розпочали саме господарі. Заха виконав чудовий пас на Гейла, а той завдав небезпечного удару, м'яч пройшов в сантиметрі від стійки. Ближче до середини першого тайму з'явилися моменти і в гостей. Коулмен отримав точний пас і швидко пробив у кут воріт, натомість надійно зіграв воротар "Крістал Пелас" Уейн Хеннессі. До кінця тайму команди почергово обмінялися гольовими нагодами, але не змогли відкрити рахунок.

Після перерви ключовим епізодом матчу могло б стати вилучення гравця "Евертона" Джеймса Маккарті, який отримав другу жовту картку, але у підсумку господарі не змогли скористатися кількісною перевагою на полі. В другій 45-хвилинці "Крістал Пелас" мав безліч нагод, щоб дотиснути гостей, але навіть вихід таранного форварда Емануеля Адебайора на поле не допоміг зламати оборону "Евертона".

У підсумку - безлольова нічия, яка дозволила "Евертону" піднятися з 14-ї сходинки таблиці на 12-ту. Щодо "Крістал Пелас", то матч не вплинув на розташування команди в таблиці, 16-та позиція зберігається за нею.

Англія. Прем'єр-ліга. 35-й тур

"Крістал Пелас" - "Евертон" - 0:0

Вилучення: Маккарті, 52 ("Евертон", друга жовта)