УКР РУС

Кріштіану Роналду погодився навчитись танцювати тверк, - російська танцівниця

4 січня 2016 Читать на русском

Російська танцівниця Альона Александрова ексклюзивно для "Футбол 24" розповіла про інтерес до себе зі сторони Кріштіану Роналду.

Кріштіану Роналду виявив інтерес до російської танцівниці, яка зачарувала його тверком. Зірка "Реала" знайшов дівчину в соцмережах і першим написав їй. Наразі невідомо, у що виллється спілкування Альони з Кріштіану, однак португалець не проти навчитись у дівчини спокусливих танців.

- Чи цікавитеся футболом взагалі? Можливо, відвідуєте матчі або дивитесь по телебаченню?

- Не особливо. Я більше хокей люблю. Але мій хлопець любить фуболу, тому я змушена дивитися футбольні матчі, навіть іноді відвідувати.

- Дивились коли-небудь футбольні матчі за участю Кріштіану Роналду? Або почали дивитися після знайомства з ним в інтернеті?

- Вчора дивилася, і те уривками. Знову ж таки, тому що мій хлопець дивився. До цього не дивилася, тільки чула про його ім'я, звичайно.

- Що знаєте про Кріштіану?

- Мало що знаю. Грає за "Реал", один з найдорожчих гравців у світі, "Золотий м'яч" отримував чи то один, чи то два рази, зустрічався з Шейк. Ходили і ходять чутки, що він нетрадиційної сексуальної орієнтації.

- Чи є у вас знайомі серед російських футболістів, які захоплюються вашим тверком?

- Ні, таких немає.

- Чи виходив Кріштіану на зв'язок після вашого першого контакту? Надіслав селфі?

- Ми з ним спілкувалися два або три дні, потім він замовк. Селфі так і не надіслав, тому я поки не можу стверджувати, що це він.

- Якщо б він запрошував на зустріч або свій футбольний матч, погодилися б зустрітися?

- Не запрошував. Звичайно, зустрілася б, побалакали, кави випили. Я обіцяла навчити його танцювати тверк. Він сказав, що буде не проти.

- Спілкувалися з Іриною Шейк про Роналду?

- Звичайно, ні! Про що? Приводу немає. Я ж не його дівчина, мені не надходило ніяких пропозицій від нього. Він тільки висловив свою думку про мої танці.

- Плануєте продовжувати спілкуватися з Кріштіану?

- Тільки, якщо він проявить ініціативу - так. Сама докучати йому і діставати його я не збираюсь.

Марк Копич, Футбол 24