УКР РУС

Кремінь переживає фінансові проблеми

22 серпня 2017 Читать на русском

Директор Креміня Андрій Недяк розповів про фінансову ситуацію в кременчузькому клубі.

"У Першій лізі, як ви знаєте, ми зіткнулися з багатьма проблемами, головна з яких – домашній стадіон. Нам вдалося її вирішити і вболівальники мають можливість дивитися матчі першої ліги на нашому стадіоні, а не якомусь іншому. Але найголовнішу проблему – фінансову, нам поки вирішити не вдається.

Не секрет, що після загибелі Олега Бабаєва фінансове становище клубу стало погіршуватися. На даний момент фінансування команди знаходиться на рівні середняків Другої ліги. Це стало причиною того, що в міжсезонні ми не змогли підсилитися хорошими гравцями. Мало того, втратили своїх ключових виконавців.

З мого боку було вжито всіх заходів, щоб збільшити фінансування клубу. Звертався до народного депутата від Кременчука, керівників кременчуцьких заводів, але далі одноразової мінімальної допомоги справа не доходила. Наш головний спонсор ХК АвтоКрАЗ на сьогодні, через економічну ситуацію в країні, не може в повному обсязі допомагати клубу.

Чи є світло в кінці тунелю? Зараз заявити, що завтра все буде добре і у нас будуть фінанси, які вирішать всі наші проблеми, я не можу. Можу сказати лише, що і далі буду шукати спонсорів і якщо хтось піде нам на зустріч, то можна буде говорити про щось інше. Поки що, інших варіантів я не бачу.

Чи допомагатимуть нинішні партнери при поліпшенні економічної ситуації? Звичайно, про це я можу сказати з упевненістю. Ось тільки коли настане це поліпшення, я думаю, зараз не відповість ніхто", - цитує Недяка офіційний сайт Креміня.

Після семи турів Кремінь з трьома очками посідає останню сходинку в турнірній таблиці Першої ліги.

Козловський: Я готовий померти за фейр-плей