УКР РУС

Кравець зіграє проти "Борусії" Д, Скрипника проекзаменують у Гамбурзі. Анонс 31 туру Бундесліги

22 квітня 2016 Читать на русском

А ще у 31 турі чемпіонату Німеччини "Байєр" Юрченка гратиме проти "Шальке", а "Баварія" завітає у гості до "Герти".

22 квітня, п'ятниця, 21:30

"Гамбург" - "Вердер"

"Вердер" вилетів з Кубка Німеччини, програвши на тижні в 1/2 фіналу "Баварії". Тепер бременці повністю сконцентрують свою увагу на чемпіонат, де все ще перебувають у зоні перехідних матчів. "Зелені" матимуть чудовий шанс покинути це місце, адже "Гамбург" зараз у ненайкращій формі: "червоноштанники" програли два своїх останніх матчі - а найближчі конкуренти команди Скрипника матимуть важкі зустрічі на виїзді.

У першому колі "Гамбург" переграв "Вердер" з рахунком 3:1.

23 квітня, субота, 16:30

"Штутгарт" - "Борусія" Д

Команда Крамни не виграє у Бундеслізі уже п'ять матчів поспіль. Така серія ставить під загрозу їхні виступи у найвищому дивізіоні Німеччини у наступному сезоні. "Шваби" зараз на 15-му місці. Скоріш за все, поки що ще "динамівець" Кравець вийде в основному складі, а інший українець - Борис Тащи - розпочне матч на лаві запасних. "Борусія" ж цього тижня вийшла у фінал Кубка Німеччини та має чудовий настрій, аби здобути 23-тю перемогу в Бундеслізі цього сезону.

Що цікаво, команди вже грали між собою цією весною у 1/4 фіналу Кубка Німеччини. Тоді "джмелі" здобули легку перемогу з рахунком 3:1.

23 квітня, субота, 16:30

"Герта" - "Баварія"

Баварці впевнено крокують до свого чергового чемпіонства. Якщо у цьому турі підопічні Гвардіоли здобудуть перемогу, то вже наступного тижня зможуть офіційно виграти Срібну Салатницю. "Герта" ж намагається втриматись у зоні Ліги чемпіонів, для чого їй потрібно хоча б не програти: над п'ятою "Борусією" М берлінці мають чотири очки переваги.

У 14 турі цього сезону "Баварія" на власному полі перемогла "Герту" - 2:0.

23 квітня, субота, 19:30

"Шальке" - "Байєр"

Владлен Юрченко вразив своєю грою тренера "Байєра" Рогера Шмідта та підписав новий контракт з "фармацевтами" терміном на два роки. До слова, у всієї команди зараз чудовий настрій, адже "червоно-чорні" не пропускають уже шість матчів поспіль та повернулися на бронзове місце чемпіонату.

Їхній суперник "Шальке" видає не таку успішну серію. "Кобальтові" не можуть здобути перемогу уже в трьох матчах поспіль. Хоча "гірники" мають хороші шанси, аби представляти Німеччину наступного сезону на європейській арені.

Попередня зустріч цих команд завершилась унічию 1:1.

23 квітня, субота, 16:30

"Вольфсбург" - "Аугсбург"

"Інгольштадт" - "Ганновер"

"Кельн" - "Дармштадт"

24 квітня, неділя, 16:30

"Борусія" М - "Хоффенхайм"

24 квітня, неділя, 19:30

"Айнтрахт" Ф - "Майнц"

Виграй квитки на 3 матчі збірної України на Євро-2016!