УКР РУС

Кравець забив Бойку та врятував нічию в матчі "Малага" – "Гранада"

9 грудня 2016 Читать на русском

В матчі 15 туру Прімери "Гранада" Артема Кравця змогла врятувати нічию проти "Малаги" Дениса Бойка.

Обидві команди не надто активно розпочали зустріч. Перший момент в матчі одразу перетворився у гол. Ігнасіо Камачо відкрився на пас свого партнера та відкрив рахунок в матчі. Вже за 10 хвилин "Малага" могла збільшувати свою перевагу, однак Очоа врятував свій клуб.

Другий тайм розпочався з неоднозначного рішення арбітра. Артем Кравець увірвався у штрафний майданчик "Малаги", захисник господарів відверто порушував правила проти нападника збірної України. Однак арбітр не наважився вказати на точку.

За 9 хвилин до закінчення зустрічі Артем Кравець вдало відгукнувся на навіс свого партнера та забив у ворота Дениса Бойка, тим самим врятував свою команду від поразки. Вже наприкінці зустрічі Очоа згадав свою молодість та парирував удар нападника "Гранади", врятувавши нічию для своєї команди. Вже в компенсований арбітром час суддя не зарахував гол "Малаги" у ворота "Гранади" через офсайд.

Іспанія. Прімера, 15 тур

"Малага" – "Гранада" – 1:1

Гол: Камачо, 24 – Кравець, 81.

Як Кравець забив Бойку в матчі "Малага" – "Гранада" та врятував свою команду

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу