УКР РУС

Кравець вибув на місяць, а Сидорчук вирушив на операцію до Барселони

6 листопада 2017 Читать на русском

Головний лікар Динамо Леонід Миронов розповів про гравців, які перебувають у лазареті київської команди.

"У Гармаша невелика м'язова травма верхньої третини передньої поверхні стегна – лікування Дениса займе від 7-ми до 10-ти днів. У вівторок він повертається з розташування збірної на лікування.

Буяльський отримав сильний удар по гомілкостопу – Віталік також не зможе взяти участь у матчі збірної України, він 7-го листопада летить на консультацію до Німеччини, після якої відразу повернеться до Києва.

У Корзуна проблеми з пахами, а саме, запалення. Інформація про розрив м'яза недостовірна. Просто від штучного поля в Берні дала про себе знати стара проблема.

Кравець продовжує лікування – у нього пошкодження бокової зв'язки колінного суглоба – це також рецидив старої травми. Артем пропустить приблизно близько місяця.

Сидорчук в понеділок полетів до Барселони. Він повинен був здати аналізи, і, швидше за все, завтра йому зроблять операцію – артроскопію, після якої буде чітко відомо, яке у нього пошкодження, і яким буде термін відновлення.

Бурда повернувся після операції і ґрунтовного курсу реабілітації, зараз проходить лікування на клубній базі", – розповів Миронов офіційному сайту Динамо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Буяльський взимку буде прооперований.