УКР РУС

Кравець пояснив, чому вважає російський чемпіонат сильнішим за український

7 квітня 2020 Читать на русском

Нападник Кайсеріспора Артем Кравець порівняв чемпіонати Росії та України та поділився думкою щодо складних взаємин між двома сусідніми країнами.

"Російський чемпіонат сильніший за український, адже у них немає проблем з війною в країні. До війни це було прямо пропорційно. Говорити про політику – ходити по тонкій кризі. Ти в будь-якому випадку скажеш те, що комусь не сподобається.

Кравець назвав причини, чому не повернеться в Динамо

А це така тонка ситуація у відносинах двох народів, які були братніми. Складно висловлюватися... Краще не висловлюватись, щоб не образити когось. Адже скільки людей, стільки думок.

Не готовий дати інтерв'ю про відносини між Україною та Росією, бо не розбираюся, не лізу туди. Розумію, що в цій ситуації нічого не можу зробити, не можу вплинути. Дуже хотів би, щоб це все закінчилося якомога швидше і перестали вмирати люди. Вважаю, що дізнаватися це зі ЗМІ, зі слів когось і потім висловлювати свої думки, неправильно", – зазначив Кравець в прямому ефірі Instagram.

До слова, у нинішньому сезоні чемпіонату Туреччини Кравець провів 11 матчів, в яких відзначився 4-ма голами та асистом.

"Пропустив від Італії – і тут почалося": Андрій Пятов – про Динамо, сімейну драму, хрещеного батька і "пора закінчувати"