УКР РУС

Кравець назвав якості, які допоможуть форварду поїхати на Євро-2020

24 квітня 2020 Читать на русском

Нападник збірної України Артем Кравець поділився думками щодо перенесення Євро-2020 через пандемію коронавірусу та оцінив шанси національної команди в новому розіграші Ліги націй.

"Вважаю, що перенесення турніру – це правильне рішення з боку керівних органів, і його потрібно поважати. Із цього потрібно винести користь, краще підготуватися.

Кравець обрав найкращого тренера у своїй кар'єрі – фахівець останнім брав чемпіонство з Динамо

Не було жодних гарантій, що я поїхав би на Євро, якби він пройшов цього року. Усе залежить від рішення тренера. Здоров'я людини – це найголовніше. Сподіваюся, збірній України перенесення Євро піде на користь і ми станемо ще сильнішими.

Вік? Сподіваюся, це мені не завадить. Все буде залежати від спортивної форми та моїх результатів, а не віку. Які шанси у збірної України в Лізі націй? Подивимося, в якому стані будуть футболісти, дай Бог, щоб не було травмованих.

Мені здається, що ми можемо грати навіть із позиції сили і на рівних із нашими суперниками. Звичайно, вони є лідерами світового футболу та диктують футбольну моду. Буде важко, але це неоціненний досвід. Думаю, збірна України точно не осоромиться", – розповів форвард офіційному сайту Динамо.

Нагадаємо, що Євро-2020 зіграють влітку 2021-го. Натомість у Лізі націй УЄФА 2020/21 "синьо-жовті" зіграють проти збірних Швейцарії, Іспанії та Німеччини.

Євро-2020 перенесли, Україна з ризиком залишитися без Шевченка – хто виграв і програв від рішення УЄФА