УКР РУС

Кравець на 99% мав залишитись у "Динамо" – Ребров давав добро

10 жовтня 2016 Читать на русском

Нападник збірної України Артем Кравець, який нині виступає на правах оренди за іспанську "Гранаду", розповів про ймовірність повернення в Україну.

"Іспанія виникла в останній день трансферного вікна. Були розмови і до того, але щось не зросталося. Буквально в кінці трансферного вікна зателефонувало керівництво "Динамо", запропонувало варіант із "Гранадою". Я порадився з рідними і зважився, все вирішилось буквально за декілька днів.

Обговорювали моє майбутнє з Ребровим. Сергій Станіславович говорив, що він ніколи не відмовиться від такого гравця, якщо я готовий доводити і боротися за місце в складі. Мені цих слів Реброва вистачило. Був готовий грати в "Динамо" і був на 99% впевнений, що залишуся. А потім фактично в один день, 29-30 серпня, все вирішилося.

Кравець розповів, як Шевченко "змусив" його забивати

Зараз тут така ситуація, що у "Гранаду" вже прийшов третій тренер. Поки що толком і не вималювався склад. Сподіваюся, що пройде час, і я отримуватиму більше ігрового часу. Забиваю – добре, але потрібно далі забивати. Ми погано розпочали сезон. Думаю, що зараз наша головна мета – залишитися в лізі, набирати очки. Колектив досить непоганий, в команді багато перспективних гравців. Мені трохи легше адаптуватись, бо півроку провів у Німеччині, звик до життя в Європі і облаштував свій побут.

У мене сезон оренди в Іспанії, який тільки розпочався. Що буде через рік, відкладімо питання до травня 2017 року, не будемо загадувати", – розповів Кравець в ефірі програми "Профутбол".

Кравець: "З сім'єю вирішили, що потрібно виходити з зони комфорту, тому що в майбутньому шансу може вже не бути"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях