УКР РУС

Кравець: Хочу поговорити з керівництвом "Динамо" перед тим, як приймати рішення

9 травня 2016 Читать на русском

Артем Кравець, "динамівець", який виступає в німецькому "Штутгарті", поділився подробицями свого перебування в Німеччині.

Форвард "Динамо", який наразі перебуває в оренді в німецькому "Штутгарті", розповів про своє життя в Німеччині і поділився планами стосовно подальшої кар'єри.

"Адаптація дійсно дуже складна. Я вперше переїхав і граю в іншій країні. В Німеччині життя кардинально відрізняється від нашого, все доводиться дізнаватися практично по-новому".

"Я розумів, що це один з найважливіших етапів в моїй кар'єрі, але дуже вже хотів зіграти в топовому чемпіонаті, тому коли з'явився такий шанс, я вирішив їм скористатися. Не скажу, що перехід складався легко. Я доклав зусиль, щоб ця оренда здійснилася. Але я ні про що не шкодую, тому що отримав великий життєвий і ігровий досвід".

Як Кравець провалився в Бундеслізі - невтішні цифри

"Оренда закінчується влітку. Я поки не думав над цим, тому що є цілі і завдання до кінця сезону. Як мінімум до кінця чемпіонату Німеччини всі думки тільки про футбол. Плюс, попереду Євро. Для мене головне отримувати задоволення від своєї улюбленої справи і відчувати, що я потрібен. Права на мене належать київському "Динамо", тому в першу чергу я хотів би поговорити з керівництвом рідного клубу, а потім приймати рішення", - сказав Кравець в інтерв'ю офіційному сайту УЄФА.

Найгучніші переходи з чемпіонату України в Бундеслігу