УКР РУС

Кравченко: Зробимо все, щоб вийти в групу

19 серпня 2011 Читать на русском

Хавбек "Дніпра" вважає, що в рідних стінах дніпропетровці зможуть відіграти фору в три м'ячі у "Фулхема".

- Постараємося в матчі-відповіді реабілітуватися, - пообіцяв Сергій Кравченко. - Треба вийти достойно з цієї ситуації. Можливо, навіть пройти далі. Рахунок, звичайно, важкий, але постараємося. Якщо заб'ємо на початку гри, все може змінитися.

- "Дніпро" може забити "Фулхему" три м'ячі?
- Думаю, може. "Фулхем" же нам забив, хоча гра не віщувала такого рахунку. Зараз важко щось пояснювати, виправдовуватися - 0:3 є 0:3. Але шанси завжди є, хоча, звичайно, після 0:3 на виїзді важко буде. Ми будемо намагатися, і я обіцяю уболівальникам, що зробимо все можливе для виходу в групу.

- Яка атмосфера зараз в роздягальні?
- Яка може бути атмосфера при рахунку 0:3? Всі засмучені. Але життя продовжується - у нас через два дні гра в Полтаві. Треба якомога швидше це забувати, хоча важко це буде зробити. Через тиждень зробимо все можливе, щоб реабілітуватися перед уболівальниками. Це єврокубки - нам дуже хочеться тут грати. Шанси ще є, і будемо боротися.

- Мартін Йол сказав, що його команді вдалося чимось здивувати "Дніпро". Це так?
- Не думаю. Вони три голи забили, можна сказати, зі стандартів. Це їхня зброя, і ми про неї знали. Тому нічого дивного я від "Фулхема" не побачив.

- Таку гру і очікували?
- У принципі, так. Ми намагалися відсунути гру від своїх воріт і до 35-ї хвилини це виходило. Не було навіть натяку на голи. Тренери попереджали нас, що головна небезпека йде від них у штрафному - високі гравці, потужні, дуже важко з ними грати.