УКР РУС

Кравченко: Є ультрас Дніпра, які були на офіційній ставці в клубі

24 жовтня 2017 Читать на русском

Капітан СК Днпро-1 Сергій Кравченко прокоментував дії фанатів Дніпра під час матчу з його командою (0:2).

"Щодо поведінки уболівальників, яка мені абсолютно не зрозуміла. Мені цікаво, після гри з нашою командою вони грали з Металістом-1925 і як вони там, побігли в їх сектор? Забрали прапор, барабан? Насправді багато розуму не потрібно, прибігти в кількості 50 чоловік на сектор до 20 вболівальників, половина з яких практично ще діти, і забрати їх атрибутику. Я цього не розумію. Всі прекрасно знають, чий клуб ФК Дніпро, і всі питання потрібно задавати цієї людини. Нехай ультрас спробують з ним зв'язатися і все розкажуть, що вони думають з цього приводу. А так вони знайшли собі ворога в особі 20 уболівальників СК Дніпро-1, команді, якій всього кілька місяців. Мені цікаво, з фанатами Металіста-1 925 або Шахтаря у них подібне може бути?

Ультрас ФК Дніпро каже, що вболівальникам СК Дніпро-1 платять за походи на стадіон, але, по-перше, я точно знаю, що їм ніхто не платить, а, по-друге, я не стану називати прізвища, але є ультрас Дніпра, які були на офіційній ставці в ФК Дніпро, і по базі вони у нас спокійно ходили, куди звичайних уболівальників не пускають. Я вважаю, що якщо клуб робить перші кроки і допомагає з атрибутикою або проїздом своїм уболівальникам – тут нічого ганебного немає.

Потім ці вигуки: «Виродки!» В сторону СК Дніпро-1. Давайте проаналізуємо ситуацію. Зараз в СК Дніпро-1: Валерій Городов – чемпіон СРСР, Дмитро Михайленко та Сергій Дирявка, які віддали багато років Дніпру, були його капітанами, Роман Канафоцький – понад 50 років був в Дніпрі, як гравець і як адміністратор. Тобто, вони всі виродки?! Я чув, що, мовляв, це не на адресу персоналій клубу, а на чию адресу тоді конкретно!? Запевняю, всі в команді це сприймають на свій рахунок, і це не "їхні проблеми", як знову ж відписуються деякі представники ультрас. Ці образи йдуть на адресу клубу, а значить на адоесу людей, які в ньому працюють.

При цьому в нинішньому складі ФК Дніпро чоловік п'ять просто чекають зими, щоб піти з цієї команди, і вони відкрито говорили, що не хочуть тут грати, – це "дніпряни"? І ці гравці ходять до них на сектор, займаються "показухою" в соціальних мережах, і вони виходять справжні "дніпряни"!?

Нічого в цьому поганого не бачу, коли фани і гравці настільки тісно спілкуються, навпаки, це навіть в певному сенсі круто, але, знову ж таки, потрібно розуміти і давати собі оцінку в кожному конкретному випадку. Хлопці вчора тільки гетри навчилися одягати правильно, і відразу лізуть на сектор?!" – цитує Кравченка Sport Arena з посиланням на 34 Канал.

Розбірки ультрас Дніпра і СК Дніпро-1. Що відбувається?