УКР РУС

Кравченко: Якби Коломойський сказав, щоб нас не чіпали, Дніпро міг би бути чемпіоном 2014

16 листопада 2017 Читать на русском

Капітан СК Дніпро-1 та екс-гравець Дніпра Сергій Кравченко розповів що завадило здобути золоті медалі чемпіонату у сезоні 2013/2014.

"Суперники були більш досвідчені тоді. Я вважаю, що у нашого керівництва не було мети стати чемпіонами. Якби Коломойський хоча б трохи підметушився, то нас би хоча б не "душили". Ми реально могли виграти чемпіонат. Я пишаюся, і я радий, що ми з суддями не працювали, ніколи нам не здавали ігри і ми чесно здобували другі, треті місця – це мене радує.

Але ми, як "біла ворона". Якби Коломойський пішов би проти своїх принципів хоча б трохи, хоча б "гавкнув", щоб нас не чіпали, ми реально могли увійти в історію. І зараз би всі говорили: "Дніпро – чемпіон 2014". Коломойський не такий фанат, як Суркіс, Ахметов, Ярославський.

Я знаю розмови суддів. Було і таке, що судді ображалися на те, що ми не давали. Навіть безпосередньо, коли Ротань заводився, йому відповідали: "а що ви хочете, чого очікували?", Натякаючи на наші принципи", – розповів Сергій Кравченко в інтерв'ю Хsport.ua.

Луньов: Якби не взяли в Дніпро, то навряд чи б уже кудись поїхав