УКР РУС

Кравченко: Судді знущаються над нами

11 березня 2012 Читать на русском

Автор голу у ворота "Ворскли" прокоментував нічию з полтавцями (1:1).

- За що вам показали жовту картку?

- Я теж хочу це дізнатися і запитати рефері. Думаю, що наш чемпіонат ніколи не буде прогресувати з таким суддівством. Перед матчем з "Динамо" я отримав восьму картку. Я просив арбітра до гри судити справедливо, але всі ці прохання виявилися марними. Думаю, що була вказівка ​​згори: попереду матч з "Динамо" і мені якраз перед ним дають восьму картку в ігровому моменті. Просто немає слів. Тому у нас і такий чемпіонат,  в якому одні скандали.

- Навіщо ж так судити "Дніпро", якщо команда вже ні на що не претендує в чемпіонаті?

- Ми - ні, а "Динамо" бореться за чемпіонство. Напевно, вони хотіли щоб на матч з ними у нас вийшло чоловік п'ять. Проблеми "Дніпра" зі складом були чудово відомі до цього. Ми вже втомилися говорити про суддівство. І всі це сприймають так, ніби ми весь час виправдовуємося, але я хотів би подивитися на такий пенальті, який нам поставили, у ворота "Динамо", "Шахтаря" чи "Металіста". Хоча б один такий пенальті. Особисто я жодного разу такого не бачив. Над нами знущаються і продовжують знущатися. Такі пенальті, як в наші ворота, давати не можна.

- Як прокоментуєте епізод з видаленням Боатенга?

- Я вважаю, там чиста червона картка.

- Сергію, ви дійсно так сильно били футболістів "Ворскли", що вони постійно кричали?

- Так, кричали вони дійсно красиво, хоча Павлов своїх футболістів ніколи не вчив такому. Напевно, це менталітет албанців, які кричать при кожному контакті, а потім встають через десять секунд і біжать ніби нічого і не було. Це негарно. Я питав у Янузі, чому він спочатку кричить і плаче, а потім встає і біжить так, як біг до цього. На це футболіст "Ворскли" мені нічого не відповів.

- У чому все-таки проблема того, що над "Дніпром" так знущаються? Може, команду бояться?

- Навпаки, нас ніхто не боїться, в тому-то й річ. Я думаю, ви чули інтерв'ю нашого президента. На мою думку, Коломойський говорив дуже правильні речі. Але вони правильні не для нашої країни. "Дніпро" - така команда, яка намагається щось змінити в плані суддівства в нашому чемпіонаті, але поки що, на жаль, все безрезультатно.