УКР РУС

Кравченко: Спробуємо виглядати гідно на фоні "Дніпра"

17 жовтня 2015 Читать на русском

Гравець "Сталі" Антон Кравченко розповів про очікування від дербі з "Дніпром" у 11-му турі УПЛ.

"Ніякого особливого ставлення до чергового матчу у нас немає. Так, зіграють дві команди з Дніпропетровщини, але для нас головне власна гра, прагнення позитивного результату, а не ім’я суперника.

Об’єктивно поле стадіону "Метеор" нейтральне для обох сторін. Нам хотілося б, щоб приїхала солідна армія прихильників "Сталі" і допомогла палкою підтримкою. Грати на цій арені ми вже звикли, до того ж газон приведений до ладу - трава дозволяє показувати якісний футбол, а наша команда має змогу проводити на ньому ще й передматчеві тренування.

Така доля футболіста: колись одягав футболку "Дніпра", нині я гравець "Сталі". Тому з усією відповідальністю готуюсь до чергового туру, щоб принести максимальну користь своїй нинішній команді.

У зв’язку зі становищем у країні у нас залишилось набагато менше легіонерів. Але та молодь, яка зараз адаптується до нового для себе рівня, зможе гідно замінити колишніх лідерів.

Ми виходили на найвищий рівень не для того, щоб пасти задніх. Збирались і перемагати, і заробляти очки, і прагнути якомога вищого місця. На даний момент можемо бути задоволені позицією у турнірній таблиці. Але може бути краще. Зазначу, що не все у нас на належному рівні. Є певні проблеми з полями для тренувань, команда створювалася практично за два тижні до початку сезону, нас часто називали донецьким "Металургом", хоча з нього у складі наразі лише кілька футболістів, адже кістяк залишився тим, що був у Першій лізі, з якої ми вийшли до Прем’єр-ліги саме як "Сталь" Дніпродзержинськ.

Ми розуміємо, що "Дніпро" є одним з лідерів вітчизняного футболу і він сильніший за нас, але у матчі проти цієї команди намагатимемося виглядати гідно", - сказав Кравченко.

Матч 11-го туру УПЛ "Сталь" - "Дніпро" відбудеться сьогодні, 17 жовтня. Початок о 14:00.