УКР РУС

Краснопьоров: У матчі з "Динамо" нам не можна було поспішати

5 травня 2013 Читать на русском

Півзахисник Олег Краснопьоров радий, що "Металіст" витримав тиск "Динамо" і зробив крок до срібних нагород чемпіонату.

- Емоції просто переповнюють, але відчуття від матчу тільки радісні.

- Перемігши "Динамо", "Металіст", на ваш погляд, зробив до "срібла" крок або ж тільки півкроку?

- Ми зробили до срібних медалей хороший крок, але попереду у нас ще три тури, і в кожному з них ми повинні тільки перемогти. Ігри, впевнений, будуть непростими, але ми зобов'язані домогтися в них необхідного результату. Вся команда і клуб, в цілому, цілий рік йшли до такого результату, і на фініші боротьби за нього ми повинні показати весь свій максимум.

- Що завадило до перерви втілити наявну перевагу над "Динамо" не в один гол, а, скажімо, у два чи більше?

- "Динамо" - команда дуже високого рівня. Думаю, ви не будете з цим сперечатися. У матчі було багато боротьби, а запал був дуже високим. Я радий, що ми змогли виграти.

- До перерви моментів у киян взагалі не було, зате після відпочинку вони стали активно піддавлювати "Металіст" своїми атаками. Що змінилося?

- Гостям треба було відіграватися, і вони полізли вперед великими силами. Головне, що ми вистояли, добре контратакували, домоглися того, щоб гра перемістилася в центр поля.

- А чи не було задумки в тому, що ініціатива в другому таймі перейшла на бік "Динамо"?

- Поспішати нам не можна було, адже нічия в наші плани не входила, оскільки нас вона абсолютно не влаштовувала. Тому, ми постаралися зіграти по грі, і у результаті добилися потрібного результату.

- Перемога "Металіста" закономірна?

- Так, звичайно.