УКР РУС

Красніков повертається у великий футбол

3 листопада 2015 Читать на русском

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков повідомив про те, що колишній спортивний директор "Металіста" Євген Красніков повертається до роботи.

"Хороша новина, друзі, а це особливо цінно - останнім часом ми такими не розпещені. До праці повертається Євген Красніков, знаменитий спортивний директор, всім відомий по роботі в "Металісті" (хоча насправді не можна забувати і харківський "Арсенал", де не було ресурсу, але були гравці), попросту кажучи - найкращий спортивний менеджер країни. КДК ФФУ зняв з нього дискваліфікацію, і слава Богу.

Що ж, маємо серйозну інтригу - де він продовжить роботу? Зрозуміло, що без діла людина такого рівня, як Красніков, сидіти не буде. В першу чергу, напевно спалахнуть оптимізмом уболівальники "Металіста", згадавши про ці чудові, незабутні часи! Хоча поки незрозуміло, як це можна реалізувати на практиці: "Металісту" у нинішньому його стані навіть дефібрилятор без толку - світла на базі немає, і прилад нікуди підключити. Так що в цьому плані не готовий сказати щось конкретне.

Втім, новина сама по собі значна і приємна. Мої вітання Євгену Олексійовичу та, чого вже там, Федерації футболу", - повідомив Артем Франков.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Красніков підтримує натуралізацію Тайсона та Марлоса.