УКР РУС

Красніков підтримує натуралізацію Тайсона та Марлоса

11 вересня 2015 Читать на русском

Колишній спортивний директор "Металіста" Євген Красніков поділився думкою щодо можливої натуралізацію Тайсона та Марлоса.

"Я знаю цих хлопців, це два прекрасні футболісти і дві прекрасні людини. І якщо вони мають законні підстави отримати паспорт, то для збірної України це буде знахідка.

Я вважаю, неважливо, якої національності людина, головне щоб він був громадянином і патріотом України. Я впевнений, що це футболісти серйозного європейського рівня та принесуть багато користі національній збірній. Я не маю права давати комусь поради, але на 100% за. Взяти тих же чемпіонів світу німців. Такі футболісти, як Боатенг, Озіл, Клозе, Хедіра, Гюндоган - вони явно не істинні арійці. (Посміхається.) Тим не менш, вони великі футболісти і внесли колосальний внесок у перемогу збірної Німеччини на чемпіонаті світу.

Ракицький не співав гімн? Чому він не співав - це треба спитати особисто у нього. Але я бачив, що протягом усіх 90 хвилин Ракицький виконував свою роботу - стелився у підкатах, кожну секунду віддавався заради збірної країни і робив все, щоб Україна перемогла", - розповів Красніков.

Читайте також:

Нардеп хоче виключити Ракицького зі збірної за ігнорування гімну

Ракицький: Можливо, Донбас мені сниться не щоночі, але я думаю про нього кожен день

Тайсон: Я не проти грати за Україну, оскільки люблю її