УКР РУС

Красніков назвав єдину причину, чому УПЛ треба проводити в Україні, а не закордоном

16 червня 2022 Читать на русском

Віцепрезидент Металіста Євген Красніков висловився щодо проведення УПЛ 2022/23 на території України під час воєнного стану.

"Це залежить від умов безпеки. Звичайно, ми хочемо, щоб чемпіонат відбувався в Україні. На мою думку, УАФ пропрацює всі моменти, пов'язані з безпекою. Також ми повинні знати, у яких містах гратимемо. Поки що конкретики немає, цими питаннями займається робоча група. Найголовніше – треба стартувати. Якщо чемпіонат буде в Україні, то ми покажемо, що наша країна живе.

Динамо і Шахтар втратять серйозного конкурента в УПЛ – Металіст різко змінив свої цілі на сезон

Однак зараз непростий час, і якщо гарантій безпеки нам не дадуть, доведеться шукати варіанти закордоном. Польща, Туреччина. Де завгодно, аби грати. Ми готові грати навіть через день, але чемпіонат потрібно проводити та організовувати трансляції для людей. Це дуже важливо. Ми підтримуємо варіант проведення чемпіонату в Україні, але з гарантіями безпеки. Людьми ризикувати ніхто не буде.

Де ми гратимемо? Ситуація складна, але це вирішуватиме не Металіст. Скоріш за все, чемпіонат проводитиметься у Києві та містах на Заході України. Звісно, ​​всі хочуть грати вдома. Шахтар хоче грати на Донбас Арені, Металіст – у Харкові, Ворскла – у Полтаві, Дніпро – на своєму стадіоні. Але сьогодні це, на жаль, нереально", – цитує Краснікова FanDay.

Нагадаємо, футбольна кампанія 2022/23 в Україні повинна стартувати наприкінці серпня. Харків'яни за підсумками недограного сезону Першої ліги підвищились у класі та вперше після відродження гратимуть в еліті.

Росія напала на Україну: важлива вимога Шевченка, тернистий шлях Динамо та Ворскли в єврокубках (LIVE)