УКР РУС

Красніков: Через купку покидьків Харків знову може втратити футбол

22 листопада 2016 Читать на русском

Очільник Харківської обласної федерації футболу Євген Красніков поділився думками щодо інциденту з фанатами на матчі Україна – Сербія у Харкові.

Товариські матчі
завершено
-

"Те свавілля, яке влаштували на північній трибуні, як мені здається, це якась провокація. Тому що матч "Шахтаря" пройшов спокійно. Порушено кримінальну справу. Це залишати так не можна. Тому що через купки якихось покидьків місто може знову втратити футбол.

У нас прекрасні фанати, вони вміють вболівати. А це працювали провокатори, моя особиста думка. А розберуться компетентні органи. Я буду робити все, щоб тут був футбол високого рівня. Може, збірна України, може, молодіжна команда, можливо, "Шахтар" чи якийсь інший клуб, але Харків без футболу не залишиться. І, звичайно, є надія, що в недалекому майбутньому з'явиться "Металіст". Це – найголовніше", – сказав Красніков.

"Одне з головних завдань – команда Прем'єр-ліги у Харкові". Красніков прокоментував призначення на пост голови Харківської ФФ

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу