УКР РУС

Красиві голи Вели та Пардо псують дебют Мічелу. "Реал Сосьєдад" - "Севілья" - 2:0. ВІДЕО

14 лютого 2012 Читать на русском

Іспанський тур №23, такий багатий на красиві атаки і велику кількість голів, завершився ще одним неочікуваним результатом у Сан-Себастьяні.

"Севілья" продовжила серію без перемог до 8-ми поєдинків, з яких 6 програла, зокрема, 3 останніх. Після фіаско в минулому турі керівництво вирішило перейнятися прикладом команд, які, змінивши наставника, пішли різко вгору - насамперед "Атлетіко", а також сусідньої "Гранади" та "Вільяреалу". Однак особливих перемін на краще у першому матчі під керівництвом Мічела, екс-наставника "Хетафе", фани севільців не побачили. Ніби й суперник був не з найважчих, але гра гостей ну зовсім не вразила.

Вела, Пардо та Прієто, за посильної допомоги Агірретче та Кадамуро розривали оборонні порядки севільяно, як хотіли і могли. Крім забитих голів-красенів (особливо рекомендовано до перегляду м'яч Пардо, та й у епізоді з першим влучанням класна комбінація вдалась господарям "Аноети"), були ще сейви Палопа, який несподівано з'явився у старті, поперечини та безліч класних підходів.

Таким чином після переконливої та заслуженої перемоги "Реал Сосьєдад" випередив "Севілью" і застрибнув одразу на 11-те місце (прогрес у 6 сходинок), а підопічні тепер уже Мічела продовжують вільне падіння: 13-та позиція, яку вони ділять із земляками з "Бетіса" та "Віляьреалом" за 3 пункти до зони вильоту.

"Реал Сосьєдад" - "Севілья" - 2:0 (0:0)

Голи: Вела, 64, Пардо, 68

Попередження: І. Мартінес, 56, - дель Морал, 58, Троховскі, 88