УКР РУС

Красень гол Ноліто - "Cельта" розписала мирову із "Депортіво"

3 квітня 2016 Читать на русском

У 31 турі іспанської Прімери "Cельта" завдяки голу Ноліто зіграла внічию із "Депортіво" 1:1.

Активніше зустріч розпочали господарі поля, які до 18 хвилини поєдинку записали до свого пасиву дві жовті картки. Щоправда, перший гострий момент виник поблизу саме воріт "кельтів", однак Сідней головою із вбивчої позиції пробив невлучно. Проте наступна атака гостей все ж завершилась святкуванням Лукаса і Ко - Борхесу не залишалося ніщо інше, як відправити м'яча у пусті ворота Альвареса після прострілу від Альберто.

Звичайно, що колектив із Віго, попри пропущений м'яч, не збирався збавляти обертів й намагався довести свої атаки до логічного завершення. Якраз одну із таких витонченим ударом у дальню дев'ятку завершив Ноліто - без жодних шансів для Люкса. До слова, воротар ла-корунців наприкінці першого тайму був замінений через пошкодження.

Ману "каші не зіпсував", відстоявши відведений йому час на нуль, однак й тут не варто забувати, що "небесні" по воротах після перерви не влучали, хоча прецеденти для голу були. Гості, які починаючи із 68 хвилини, грали у меншості, попереду діяли не так агресивно як у першому таймі, в основному концентруючи свою увагу на обороні. Що у підсумку призвело до нічийного результату, який, зважаючи на турнірну таблицю, більш до лиця "Депору", ніж "Сельті".

Іспанія. Прімера, 31 тур.

Турнірна таблиця Прімери.

"Сельта" - "Депортіво" - 1:1

Голи: Ноліто, 30 - Борхес, 21

Вилучення: Аррібас, 68 ("Д"), друга жовта