УКР РУС

Козловський: Зустрівся з власниками нічних клубів, щоб Алієва не пропускали на дискотеки

29 грудня 2015 Читать на русском

Президент футбольного клубу "Рух" Григорій Козловський розповів про роль Олександра Алієва та Максима Шацьких, у яких завершилися трудові угоди із винниківською командою.

- Цього року за "Рух" грали колишні "динамівці" Олександр Алієв та Максим Шацьких. Яку мету переслідували, коли запрошували цих гравців до команди?

- Перш за все, хотіли повернути вболівальників на стадіон, а також повернути дітей до спорту. Хотіли, щоб люди цікаво проводили свої вихідні, приходячи на футбольні поля. У Винниках появилася певна традиція, коли люди на футбол почали ходити сім’ями. Алієв та Шацьких - зіркові футболісти та неординарні люди. Вони притягували до себе вболівальників. Як то кажуть, один магніт - це добре, а два - це справжня магнітна бомба. На виїзних матчах нашої команди також був аншлаг. Приходило значно більше вболівальників, аніж на матчі "Карпат". Звісно, погано, що матчі "Карпат" відвідують мало людей, але добре те, що на рівні області у нас були аншлаги. У невеличких містах Львівщини приїзд Алієва та Шацьких - було свято та якась неординарна подія.

- Чи залишилися Ви задоволені їхньою грою?

- Щодо роботи команди, то маю претензії до усіх гравців, в тому числі і до самого себе. Все, що ми планували і хотіли, цього року не вдалося втілити в життя. Навіть якщо б ми десять разів виграли чемпіонат України серед аматорів, бренд "Рух" Винники не мав би такої популярності на теренах України. Наша магнітна бомба у вигляді Алієва та Шацьких зробила свою справу.

- Чи залишаться вони в команді на наступний сезон?

- Ми дружимо. Спілкуємося з обома футболістами. З ними спілкуватися - одне задоволення. Чи залишаться вони у команді? Скоро про все дізнаєтеся. Нині така стратегія, що ми готуємося до ігор у другій лізі, будемо омолоджувати свій склад. Попрощалися з такими гравцями, як Сергій Сєргєєв, Юрій Гусаковський та Юрій Фурта. Повертаємо з оренди своїх молодих гравців, а також, можливо, підпишемо одного гравця з "Гірника" із Соснівки. Перші три місяця будемо награвати молодь. Хочемо зрозуміти, чи готові ці гравці до другої ліги. Також домовилися з братами Баранцями, що влітку вони гратимуть за "Рух". Хотів цих гравців бачити у команді раніше, але наразі у них контракт з кіровоградською "Зіркою". Наразі ми ще думаємо, які позиції нам потрібно підсилювати. Вони будуть ближчими уже до старту чемпіонату у другій лізі.

- Розкажіть про Олександра Алієва. З яким настроєм він приїхав у Винники і з яким поїхав?

- Щоб зрозуміти, що змінилося, варто почитати коментарі під теперішніми статтями про нього в інтернеті, і про ті, що були, скажімо, два роки тому. У Винники Алієв приїхав за всенародною любов’ю. Коли він з небес спустився до народу, то люди побачили, що він є простим хлопцем, який має свої плюси та мінуси. Він - веселий, прикольний футболіст, точно такий, як всі інші. Алієв був недоступний для людей. Винниківчани його щиро полюбили. Повірте, мені його також бракуватиме, з ним буду дружити до ста років. Його полюбили усі мої друзі, сім’я. Алієв став заочно членом кожної винниківської сім’ї. Коли Саша завершить з футболом, буду готовий показати відео з дуже відомими піснями у його виконанні. Повірте, у багатьох волосся стане дибки…

У Львові зустрівся з власниками нічних клубів, щоб його не пропускали на дискотеки. Президенту "Динамо" Ігорю Суркісу у Києві це зробити було набагато важче. Розумів і завжди підтримував Сашу у тому, що йому потрібно не забувати про свої вокальні здібності. Закривалися у моєму ресторані, брали команду, Сашу, музикантів, брали десять мікрофонів і співали разом. Повірте, було, на що подивитися.

Читайте також:

Алієв: Якщо не буде запрошень від інших команд, розгляну пропозицію "Руху"

"Рух"? Я готовий залишитися". Шацьких - про продовження кар'єри