УКР РУС

Козловський про мирову Гудими та Карпат: Ніяких боргів я не віддавав

6 березня 2018 Читать на русском

Президент Руха Григорій Козловський розповів про те, що не віддавав борг Карпат перед екс-гравцем Володимиром Гудимою, а зумів домовитися з футболістом без фінансової складової.

"Чому вирішив віддати борг Карпат Гудимі? Почнемо з того, що я ніяких боргів не віддавав. Ми з Володею провели трьохгодинні переговори, за підсумком яких була підписана мирова угода між футболістом і Карпатами.

Я дивився в неділю програми "Профутбол" і "Великий футбол" і те, як ця ситуація досягнула верхньої точки свого кипіння. Бачив, що вболівальники почали збирати гроші. Це спонукало мене до того, що я повинен втрутися в процес і спробувати своїми комунікативними талантами вплинути.

У моєму серці, і серці Володі живуть Карпати. Я не вірю в те, що дві людини, які люблять Карпати, не можуть сісти за стіл і домовитися. Я сьогодні переконався в тому, що не все так, як пробували припіднести. Ще раз дякую Володі за те, що він є "карпатівцем" і в його серці живе цей клуб.

Тому мова ні про які гроші не йде", – цитує Козловського кореспондент Футбол 24 Андрій Сеньків.

Раніше Футбол 24 повідомляв про те, що Козловський допоможе залагодити конфлікт між Карпатами та Володимиром Гудимою.

Зазначимо, що львівський клуб винен Гудимі 74 тисячі доларів. Через це КДК ФФУ прийняв рішення зняти з Карпат 6 очок. У львів'ян ще є право для подачі апеляції.

Хто насправді вбиває Карпати