УКР РУС

Кожанов теж хоче залишитись в "Карпатах"

25 червня 2011 Читать на русском

Гендиректор "Карпат" Ігор Дедишин розповів про стан справ у клубі під час літнього міжсезоння.

"Зараз Денис з командою на тренувальних зборах в Австрії. У нього до 30 червня діє контракт з "Карпатами". У нас з "Шахтарем" діє договір оренди по Кожанову.

Наразі ми знаходимось в стані переговорів з "Шахтарем" щодо цього футболіста. Ми маємо бажання залишити його тут, таке ж бажання продовжити свою кар'єру у Львові має і сам Денис. А як складеться, покаже час", - каже Дедишин.

"Чи були в нас на олівці Калініченко та Назаренко? У нас лінія півзахисту є однією із найсильніших в Україні. Тому в нас молоді та амбітні футболісти, гравці збірних вважають, що і наші гравці, які грають на цих позиціях, сильніші, ніж Назаренко та Калініченко",- заявив гендир "зелено-білих".

"Мета на наступний сезон одна — потрапити в груповий турнір Ліги Європи. Ми вже там одного разу побували і хочемо знову туди повернутися та подарувати Львову єврокубкову осінь. Щодо можливих суперників "Карпат", то зараз важко щось про це сказати, адже є перший і другий відбіркові раунди. Однак порівнюючи з минулим роком, все-таки склад учасників цього четвертого раунду, або раунду плей-оф за вихід в груповий турнір, значно сильніший, ніж минулоріч. Попри це, ми повинні на футбольному полі доводити те, що не бренди, не імена суперників усе вирішують, а самовіддача кожного футболіста у кожному матчі і, відповідно, тренерський талант — правильно вибрана тактика та стратегія на цей двораундовий двобій",- резюмував Ігор Дедишин.