УКР РУС

Козаки - Острів: хто кого? Англія - Україна. Анонс

19 червня 2012 Читать на русском

Сьогодні у Донецьку буде спекотно.

ЄВРО-2012, 3-й тур. 19.06.2012. 21:45. Донецьк, "Донбас Арена". Телетрансляція на каналі "Україна", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Час вирішальної битви настав. Збірна Україна спробує вирвати путівку у чвертьфінал у поєдинку проти непоступливої на вольової збірної Англії. Ситуація у групі склалася таким чином, що для проходу у наступний раунд змагання “жовто-блакитним” потрібно лише перемагати. Будь-який інший результат означатиме одне - виліт із турніру. Проте у такому завданні немає нічого надзвичайно складного, адже підопічні Олега Блохіна вже перемагали команду із Туманного Альбіону у відборі до ЧС-2010 року. Тоді у Дніпропетровську на “Дніпро Арені”, господарям вистачило одного гола, аби святкувати здобуття трьох очків. Звичайно, сьогоднішня гра набагато важливіша, адже це фінальна стадія ЄВРО-2012, і перед Україною поставлене складніше завдання.

Якщо порівняти фізичний та психологічний стан обох команд, то фаворитом зустрічі, безперечно, є збірна Англії. “Три Леви” мають потужний атакувальний потенціал. Завершилася дискваліфікація Вейна Руні, який завтра вийде на поле “Донбас Арени” лише з однією метою — забивати голи. Це ж саме стосується Тео Уолкотта та Денні Велбека. Проте участь останнього у сьогоднішньому матчі під знаком питання, адже вчора у форварда “Манчестер Юнайтед” помер батько.

У поєдинку проти шведів збірна Англії продемонструвала, що її слід поважати та боятися, попри критику футбольних фахівців, які вважають, що “Три Леви” втратили свою гостроту та швидкість. Наставник англійців Рой Ходжсон заявив, що вони гратимуть лише на перемогу, незважаючи на то, що теоретично їх влаштує й нічия.

Щодо ситуації у таборі збірної України, то тут кардинальних змін чи подій не відбулося. Головною проблемою залишається фізичний стан Андрія Шевченка, який невідомо чи зможе вийти на футбольне поле. Ще однією сумною новиною стала звістка про смерть матері тренера збірної Андрія Баля.

Після провального поєдинку з французами наші хлопці перебувають не у найкращому дусі, але запевняють, що цей результат не вплине на гру проти англійців. Загалом же усі хлопці налаштовуються на сьогоднішній матч, як на останній бій, який може вивести їх у плей-оф ЄВРО-2012. Без сумніву, протистояння Англія -Україна стане найважливішим поєдинком для підопічних Олега Блохіна за останні кілька років. Головне, щоб це зрозумів кожен гравець української дружини, тоді шанси на успіх підвищаться у сотні разів. Сьогодні збірна України матиме, мабуть, найбільшу підтримку, яка коли-небудь взагалі у них була. Адже крім глядачів на “Донбас Арені” десятки мільйонів людей, серце яких битиметься в один такт, триматимуть кулаки за нашу команду та до кінця віритимуть у перемогу.

Букмекерська контора William Hill дає наступні коефіцієнти на матч Англія - Україна.

Перемога Англії - 2.00 

Нічия - 3.30  

Перемога України - 3.75

Підготував Шутка Юрій