УКР РУС

Ковалюк: Підходимо до гри Карпатами з максимальною серйозністю, адже в Івано-Франківську справжній ажіотаж

20 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Прикарпаття Володимир Ковалюк поділився очікуваннями від матчу Кубка України проти Карпат.

"Підходимо до гри з максимальною серйозністю, адже в Івано-Франківську справжній ажіотаж. Ми сподіваємося, що стадіон буде заповнений. Ми гратимемо з сильним суперником. Наше завдання – показати змістовну гру. А виграє той, хто буде сильнішим. В цілому, працюємо у звичному режимі. Розуміємо, що нас чекає двобій з представником Прем’єр-ліги, але стиль підготовки такий же, як до рядового матчу Другої ліги.

Які сильні сторони суперника можу відзначити? В Карпат багато якісних футболістів. Ми розуміємо, що існує певна психологічна проблема. Скажу з власного досвіду – у Львові завжди важко грати, бо там максимальні завдання. Цього вимагають вболівальники. Я грав у цій команді і добре розумію, що таке Карпати. Це карпатівських дух. Можна програвати, але битися на полі треба завжди. Немає місця байдужості.

Візьміть до прикладу досвідчених гравців: Худоб’яка, Федецького, Голодюка, Ксьонза... Ці люди давно показали, на що вони здатні. Якщо у Карпат існують проблеми, то лише у площині психології. Впевнений, що для них це тимчасове явище. Просто треба виграти зо два матчі і все стане на свої місця", – цитує Ковалюка офіційний сайт Карпат.

Нагадаємо, що матч Кубка України третього попереднього етапу Кубку України Прикарпаття – Карпати відбудеться сьогодні. Початок зустрічі о 18:00.

Зайцев залишиться наставником Карпат до кінця 2017 року, Мазяра в команді не буде