УКР РУС

Ковалець: Динамо потрібен досвідчений, авторитетний форвард

21 вересня 2018 Читать на русском

Колишній футболіст київського Динамо, український тренер Сергій Ковалець поділився враженнями від матчу "біло-синіх" в Лізі Європи проти Астани.

"Важко коментувати, коли перемога втрачається на останніх секундах. Створити стільки моментів і не забити – це удар нижче пояса. Хоча якість гри Динамо продемонструвало непогану.

Динамо – Астана – 2:2 – відео голів та огляд матчу

Дуже складно відновлювати гравців психологічно в таких ситуаціях. Зараз не варто в чомусь звинувачувати футболістів. Вони переграли суперника за всіма показниками, але так склалися обставини. Потрібно підтримати команду. Чорна смуга обов'язково закінчиться. Головне, зробити правильні висновки з невдач.

Як і раніше, як на мене, залишається відкритим питання з нападником. Бєсєдін ще молодий, а Русин і Супряга – це майбутнє Динамо. Вони стараються, але якщо ми говоримо про Лігу чемпіонів або Лігу Європи, то потрібен хоча б один досвідчений, навіть скажімо, авторитетний форвард. Голи потрібно забивати зараз.

Попереду п'ять матчів, будемо вірити, що динамівців прорве, якщо вони хоча б підтягнуть реалізацію моментів", – цитує Ковальця Zbirna.com.

Динамо – Астана: психологічна яма киян та Вербіч як головний симптом недуги, або Коли Хацкевичу вкажуть на двері?