УКР РУС

Коваленко: Українці, окрім матчів, відвідують також і наші тренування

5 червня 2015 Читать на русском

Молоде дарування донецького "Шахтаря" Віктор Коваленко, прокоментував перемогу над США (3:0) на новозеландському Чемпіонаті світу U-20.

"Усі три поєдинки вийшли важкими. Граємо на максимумі. Але найскладнішим був перший матч проти Нової Зеландії. А сьогодні ми дуже хотіли перемогти США, щоб залишитися грати в Окленді.

Нас вболівальники тут навіть полюбили! На наших поєдинках збирається багато українців. Коли підходимо після фінального свистка, всі нас вітають. А кілька осіб навіть відвідують наші тренування.

В матчі перший гол я забив зі стандарту. Вирішив штрафний виконувати одразу, оскільки на тренуваннях ми з Женею Чумаком пробиваємо. Сьогодні позиція була дуже вигідною для мене. Вийшло перекинути стінку і покласти м'яч у кут. А другий і третій голи зробили мої партнери по команді. Мені залишалося лише завершити. Велике спасибі хлопцям за те, що створили ці моменти. 

А ще хочеться подякувати Сарнавському, котрий взяв пенальті, і це зіграло переломну роль. Я дивився повтор: пенальті там навіть не було. І якби суперник забив, було б дуже прикро. Після цього відчули впевненість, дістали сили з внутрішнього резерву, додали. Добре, що так вийшло.

Відразу після гри з М'янмою тренер говорив нам, що потрібно вигравати в США та залишитися в Окленді. Тому дуже важливо було посісти саме перше місце. З перемогами приходить упевненість у своїх силах. Але не будемо задирати носа. І тоді, я думаю, в нас усе вийде.

Щодо планів команди на найближчий час, то завтра вранці проведемо відновлювальне тренування, решта часу – масаж і відпочинок. Чекатимемо на суперника і готуватимемося до матчу", - розповів Віктор Коваленко.

Нагадаємо, що сьогодні Україна в заключному матчі групового раунду розгромила США, а найкращий бомбардир Чемпіонату світу-2015 U-20 відзначився хет-триком.

Пропонуємо Вам також подивитись, як молодий "гірник" та інші українські збірники проводять свій вільний час у Новій Зеландії.