УКР РУС

Коваленко: У збірній України U-21 немає поділу на клуби

14 жовтня 2018 Читать на русском

Півзахисник збірної України U-21 Віктор Коваленко прокоментував атмосферу всередині команди та поділився очікуваннями від матчу відбору Євро-2019 проти Ніденрландів.

"Ми розуміли, що з Шотландією буде дуже складно. Але вийшло так, що пропустили на першій хвилині й спочатку не могли нічого зробити. Добре, що забив Олександр Зубков: цей м’яч усе перевернув, і далі вже ми диктували свої умови на полі до тієї миті, як повели в рахунку. Суперник спробував змінити перебіг матчу, однак нам вдалося дотиснути і третім голом остаточно заспокоїти гру.

Україна U-21 – Шотландія U-21 – 3:1 – відео голів та огляд матчу

Ми розуміли: коли, як не зараз, віддавати сили та перемагати? Нам необхідні були очки, хотіли виграти. Тут не потрібна додаткова мотивація ні від капітана, ні від тренера. Усі хлопці – дорослі кваліфіковані футболісти, професіонали, й вони усвідомлювали важливість зустрічі.

Дуже зрадів за Зубкова, проте слід пам’ятати, що це збірна України і тут немає поділу на клуби. Усі приїздять та однаково хочуть допомогти команді.

Скажу відверто, легко з Нідерландами не буде. Враження від нашої першої зустрічі в Києві? Гарна збірна, швидка, з виконавцями високого класу у складі. Але ми повинні нав’язати їм свою гру і зробити так, аби вони підлаштовувались під нас. Докладемо всіх зусиль для перемоги та сподіватимемось, що нам вдасться пройти до фінальної частини Євро-2019", – цитує Коваленка офіційний сайт Шахтаря.

Україна – Чехія: Лунін повернувся в збірну та провів тренування