УКР РУС

Коваленко, Циганков, Шепелєв та Зубков презентували нові бутси від Nike

19 серпня 2017 Читать на русском

Nike традиційно до сезону Осінь 2017 презентував нові колекції бутс. Світ побачила оновлена легендарна четвірка (Magista, Mercurial, Hypervenom і Tiempo) в оригінальному поєднанні кольорів вольт, яскраво-оранжевого і чорного з білим.

Найшвидші бутси в новому дизайні – Mercurial Superfly V – були натхненні швидкістю і силою сонячних спалахів. Magista Obra II – модель, сконструйована за допомогою передових комп'ютерних технологій, щоб забезпечити більш швидкі і різкі повороти в розпалі гри. Hypervenom Phantom III в цій колекції відрізняється лаконічним дизайном з використанням технології Flywire в середній частині і технології All Condition Control (ACC), яка захищає бутси від промокання і бруду в будь-яких погодних умовах, зберігаючи відмінний контроль і зчеплення з м'ячем.

Tiempo Legend VII отримали найбільшу кількість оновлень в нинішній колекції. Виконані з високоякісної шкіри кенгуру, в новій версії модель отримала задню частину з синтетики, завдяки чому бутси стали більш легкими, а п'ята зафіксована набагато міцніше. Також, завдяки технології Flyknit і системі шнурівки Flywire підвищилася повітропроникність і еластичність бутс. Нова підошва HyperStability забезпечує максимально ефективне зчеплення з покриттям поля, також дозволяє знизити вагу бутси, а внутрішня область доповнена технологією Nike Grip, яка запобігає ковзанню стопи під час руху.

Віктор Циганков, Володимир Шепелєв, Віктор Коваленко та Олександр Зубков
вже випробували бутси від Nike з нової колекції і поділилися своїми враженнями. Футболісти одностайно відзначили систему протиковзання у внутрішній частині бутс, Nike Grip, яка підсилює фіксацію стопи навіть при різких бічних ривках або в атакувальних маневрах.

Віктор Коваленко, який виходить на поле в Mercurial, наприклад, зауважив, що "в цій парі дуже комфортно грати, оскільки стопи зафіксовані і бутси не помічаєш під час гри".

Володимир Шепелєв, який грає в Tiempo, зауважив, що вже встиг гідно оцінити зовнішні ребра жорсткості, які покликані забезпечити додатковий контроль м'яча. "Я вже пограв в новій колекції, і можу спокійно сказати, що вони стали більш зручними, в них є функція протиковзання – вона дуже допомагає триматися на футбольному полі, і вони стали набагато легшими, ніж попередні моделі", – зазначив Шепелєв.

Нова колекція футбольних бутс Nike доступна на сайті deltasport.ua і в магазинах Nike.